Zanima me kako dekodirati se j210i pomocu semc toola posto je Clear SP Locks osjencan....
Kod read all codes daje mi sve nule...
Moze mi neko rec u cemu je stvar??
Te nule i jesu bitne.Na Zuleinom softweru nema direktnog otključavanja za J210i već ideš na isčitavanje NCK koda i dobiješ na kraju osam nula samo naravno što je software prije toga izmjenio podatke u sigrnosnoj zoni.
Kad isčita nule,ubaci karticu koju ti telefon ne prima,otipkaj <**< i slobodno upiši za NCK sve nule i voila,telefon radi na sve mreže.
Ja imam isti problem sa otključavanjem.Naime ja posjedujem Twister/HWK i u njegovom programu nema isčitavanje kodova samo unlok. Kad ga pokušam otključati sva procedura prođe ali poslije neće da upali.Vratim bekap, upali ali opet neprima karticu.Probao sam sa 8 nula ali ništa.Imali ko kakvo rješenje za ovu boxsu.Naručio sam USB smart ,dali on radi ovaj model.
Provereno sve do jednom kad sam dva zaredom zbombao,da nece da upale,t.j samo pale dok su na kablu...
Sva moguce zajebancije sam probao,nista ga onda ne moze vratiti u zivot sem da sa Restore vratis napravljeni beckup....
I onda posle toga upotrebis Zukijev fazon,najsigurnije 100 % !