Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

flash mx - crtanje, brisanje sa skriptom

[es] :: Flash :: flash mx - crtanje, brisanje sa skriptom

[ Pregleda: 2431 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

urnebes
Dražen Kukić
Požega

Član broj: 50524
Poruke: 43
*.dsl.iskon.hr.

Sajt: urnebes.netfirms.com


Profil

icon flash mx - crtanje, brisanje sa skriptom08.04.2006. u 13:14 - pre 200 meseci
sa ovom skriptom iscrtam jednu liniju. kako bi mogao obrisati tu liniju pomoću neke skripte?? Hvala!!

on (rollOver) {

moveTo(x,y);
lineStyle(1,0x000000);
lineTo(xx,yy);

}
::RE5PECT::
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: flash mx - crtanje, brisanje sa skriptom08.04.2006. u 17:54 - pre 200 meseci
http://www.elitesecurity.org/t...e-kako-napraviti-undo-funkciju
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: flash mx - crtanje, brisanje sa skriptom

[ Pregleda: 2431 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.