Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

C++ i MSAccess database

[es] :: C/C++ programiranje :: C++ i MSAccess database

[ Pregleda: 2099 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sucur
Miljan Sucur
Web developer
Istocno Sarajevo

Član broj: 50035
Poruke: 411
*.so.pttrs.net.



+1 Profil

icon C++ i MSAccess database30.03.2006. u 18:27 - pre 170 meseci
Dakle sve sto ima veze sa povezivanjem c++ i MS access database-a, tutoriali, primjeri, al' najbolje source kod za download, ako znate il' imate neke primjere ...
Koristim VS2003 NET, a danas razvijanje aplikacija bez baze podataka je tesko, pa mi je sve dobrodoslo, od jednostavnog povezivanja sa njom (ODBC recimo), pa do kreiranja tabela, upisivanja u njih i citanja itd
 
Odgovor na temu

kiklop74
Darko Miletić
Buenos Aires

Član broj: 78422
Poruke: 569
..26.static.techtelnet.com.ar.

Sajt: ar.linkedin.com/pub/darko..


+13 Profil

icon Re: C++ i MSAccess database30.03.2006. u 21:18 - pre 170 meseci
Imaš više mogućnosti.

1. Ako koristiš MFC onda koristi klase i wizarde koji ti generišu kod za to.
2. Ako radiš sa suvim c++ onda možeš da koristiš ADO ili da probaš odličnu biblioteku DTL koja koristi odbc za konekciju.

DTL:
[url]http://dtemplatelib.sourceforge.net/[/url]

ADO:
Pogledaj help VS 2003, imaš gomilu teksta i primera vezanog za to.


Tko leti vrijedi
 
Odgovor na temu

sucur
Miljan Sucur
Web developer
Istocno Sarajevo

Član broj: 50035
Poruke: 411
*.so.pttrs.net.



+1 Profil

icon Re: C++ i MSAccess database31.03.2006. u 15:24 - pre 170 meseci
Pogledat cu, ako ima jos neko linkove neka postuje, sve je dobrodoslo.
 
Odgovor na temu

sucur
Miljan Sucur
Web developer
Istocno Sarajevo

Član broj: 50035
Poruke: 411
*.so.pttrs.net.



+1 Profil

icon Re: C++ i MSAccess database31.03.2006. u 15:34 - pre 170 meseci
Inace koristim c++/win32 api, a kompajler MSVS2003.NET
 
Odgovor na temu

AldinAga
Aldin Pruzljanin
SCG

Član broj: 89684
Poruke: 19
*.dial.b92.net.

ICQ: 343089403
Sajt: www.novi-pazar.co.cc


Profil

icon Re: C++ i MSAccess database12.04.2006. u 23:05 - pre 170 meseci
gde mogu da nadjem neki dobar kompajler za C++ ???
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: C++ i MSAccess database

[ Pregleda: 2099 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.