Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

generisanje niza output fajlova?

[es] :: C/C++ programiranje :: generisanje niza output fajlova?

[ Pregleda: 3005 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Sportster

Član broj: 74259
Poruke: 12
*.comtrade.co.yu.



Profil

icon generisanje niza output fajlova?30.03.2006. u 11:56 - pre 219 meseci
nasao sam ovaj deo sorsa....kao najpribliznije necemu sto mi treba........

// for(int j = 0; j < 100 ; j++ ){

FILE *fOut;
fOut = fopen( "c:\\_temp\\nesto.txt", "wb");

if (fOut)
{
fwrite( szData, sizeof( char ), strlen(szData), fOut );
fclose( fOut );
}
else
{
printf( "greska!\n" );
}


// }

sta da doradim ovde da bi generisao nesto1.txt, nesto2.txt,..,nesto100.txt?
 
Odgovor na temu

stargazer
bgd

Član broj: 85916
Poruke: 117
*.eunet.yu.



Profil

icon Re: generisanje niza output fajlova?30.03.2006. u 12:50 - pre 219 meseci
pa generiši te nazive

Code:

FILE * fOut;

for (int j=0; j<100; j++){
  char naziv[MAX_PATH+20];
  sprintf(naziv, "c:\\_temp\\nesto%d.txt", j+1);
  fOut = fopen(naziv, "wb");
  // i OBAVEZNO proveri da li je valjan
  if (fOut != NULL){
  // ..............
  }
}



[Ovu poruku je menjao stargazer dana 30.03.2006. u 13:52 GMT+1]
With no lovin' in our souls and no money in our coats you can't say we're satisfied
 
Odgovor na temu

idb
Ivan Bulic
Beograd

Član broj: 4436
Poruke: 402



Profil

icon Re: generisanje niza output fajlova?30.03.2006. u 12:51 - pre 219 meseci
Pogledaj ovde
http://www.elitesecurity.org/poruka/698718
idb
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: generisanje niza output fajlova?

[ Pregleda: 3005 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.