Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Flash parse

[es] :: Flash :: Flash parse

[ Pregleda: 4283 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

darkoPOKLONCIC
zg

Član broj: 5186
Poruke: 121
*.hrt.hr



Profil

icon Flash parse25.11.2002. u 08:25 - pre 243 meseci
Može li flash napraviti parse txt file-a u kojem su podaci odvojeni nekakvim delimiterima?

trebam sastaviti listu od 30 imena koja bi se vrtila preko ekrana /u jednom trenu po 5 - nevazan dio/...a kasnije mi treba da editiram samo txt file bez ulaska u flash.

moze li flash to & kako?


hvala unaprijed!
 
Odgovor na temu

dwarf
Beograd, Srbija

Član broj: 1328
Poruke: 336
*.yubc.net



Profil

icon Re: Flash parse25.11.2002. u 09:27 - pre 243 meseci
RTFM: loadVariables() misli da se zove metod. Pogledaj kako radi i cepaj...
 
Odgovor na temu

darkoPOKLONCIC
zg

Član broj: 5186
Poruke: 121
*.hrt.hr



Profil

icon Re: Flash parse25.11.2002. u 11:03 - pre 243 meseci
evo ovako:

imam txt file lista.txt i u njemu slijeceće:

podaci = 1. prvo ime , 2. drugo ime , 3. treće ime & loadedIn=true

a u flashu stoji ovako:

1. frame:

loadedIn = false;
loadVariables (lista.txt, "this");

2. frame: blank

3. frame:

if (loadedIn) {
srezano = podaci.split(',');
} else {
gotoAndPlay (2);
}
list = srezano[1];
stop ();

----

imam txt box imena 'list' koja bi trebala prikazivati podatke...


gdje sam fulao?
 
Odgovor na temu

darkoPOKLONCIC
zg

Član broj: 5186
Poruke: 121
*.hrt.hr



Profil

icon Re: Flash parse26.11.2002. u 10:22 - pre 243 meseci
pomagajte ljudi! hitno mi! :)
 
Odgovor na temu

Godfather_
Beograd

Član broj: 6591
Poruke: 10
*.InfoSky.Net



Profil

icon Re: Flash parse09.12.2002. u 03:55 - pre 243 meseci
Mozda ti je kompletna postavka losa, a mozda nisi izneo kompletan kod....
U slucaju da je kod vezan za split podataka kompletan onda imas gresku u definisanju metode " if (loadedIn) " moras da stavis ili true ili false...
Druga stvar, moje misljenje je da je mnogo bolje da iskoristis metodu "getbytestotal" ili "getbytesloaded" , pa da na osnovu ocitavanja ucitanih podataka otpocne prikazivanje tih imena ili sta vec planiras.....
 
Odgovor na temu

darkoPOKLONCIC
zg

Član broj: 5186
Poruke: 121
*.hrt.hr



Profil

icon Re: Flash parse09.12.2002. u 07:59 - pre 243 meseci
prije svega, hvala ti na pomoci!

Da, bila je losa postavka.

Rijesio sam stvar tako da je cijeli proces stavljen u jedan movieclip simbol, ispitivano je da li je on ucitan...a u txt fileu su varijable definirane posebno tako da je otpao i split.
Trebalo mi je malo duze, malo sam zakasnio, ali ispalo je i vise nego dobro.

hvala jos jednom!

pozdrav
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Flash parse

[ Pregleda: 4283 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.