Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Midi u c -u kako ?????

[es] :: C/C++ programiranje :: Midi u c -u kako ?????

[ Pregleda: 3687 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

xeron
Sarajevo

Član broj: 25909
Poruke: 133
*.pppoe04-895.bih.net.ba.



Profil

icon Midi u c -u kako ?????08.03.2006. u 20:06 - pre 191 meseci
Da li je moguce ubaciti neki midi file u c program ( console app).
Znaci kada pokrenem taj program otvori se u dosu u toku rada svira midi ????
Je li to uopste moguce ???
if (argc > 1 && strcmp(argv[1], "-advice") == 0) {
printf("Don't Panic!n");
exit(42);
}
 
Odgovor na temu

Burgos
Nemanja Borić
Amazon Web Services
Berlin

Član broj: 12484
Poruke: 1941
*.adsl.sezampro.yu.

Sajt: stackoverflow.com/users/1..


+479 Profil

icon Re: Midi u c -u kako ?????08.03.2006. u 23:07 - pre 191 meseci
Ako hoces da se petljas probaj sa Microsoft DirectMusic, mada verujem da postoji i jednostavnije resenje.
 
Odgovor na temu

ljube
Ljubiša Knežević
Banjaluka

Član broj: 22429
Poruke: 158
*.broadband.blic.net.



+2 Profil

icon Re: Midi u c -u kako ?????12.03.2006. u 22:01 - pre 191 meseci
Potrazi malo na googlu o mciSendString funkciji.

Mislim da se linnkuje sa winmm.lib

Sintaksa mciSendString je nesto kao:

mciSendString("open \"imemidi.mid\" alias med", ...


Lj.



 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Midi u c -u kako ?????

[ Pregleda: 3687 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.