Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Slanje promenljivih iz flasha

[es] :: Flash :: Slanje promenljivih iz flasha

[ Pregleda: 2269 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

jeremy
igor jeremic
Beograd

Član broj: 3740
Poruke: 73
*.yubc.net

ICQ: 13289333
Sajt: www.jwork.net


Profil

icon Slanje promenljivih iz flasha17.11.2002. u 00:57 - pre 259 meseci
Kako napraviti npr web formular u flashu,

polazi mi za rukom ukoliko saljem promenljive GET metodom ali to mi ne odgovara jer ih imam gomimilu, post jednostavno ne funkcionise, napravio sam mali php program koji bi mi ispisao samo promenljive, obican swf fajl sam jednim poljem za unos teksta + send button, kad koristim get metod otvori se prozor sa npr index.php?p=3 ali gde je problem sa POST-om

Pozdrav, Igor


Igor Jeremic
www.jwork.net
 
Odgovor na temu

jeremy
igor jeremic
Beograd

Član broj: 3740
Poruke: 73
*.matf.bg.ac.yu

ICQ: 13289333
Sajt: www.jwork.net


Profil

icon Re: Slanje promenljivih iz flasha03.02.2003. u 17:43 - pre 256 meseci
Posto niko nije dugo na ovo odgovorio, evo ja cu, ma da sam ja i pitao pre par meseci :))

promenljive koje se iz swf fajla salju post metodom treba u php skripti pkupiti sa $_POST["ime"], npr ako swf fajl salje promenljive uname i pwd u nekom npr login formularu obrada bi mogla biti:

<?php
$a=$_POST['uname'];
$b=$_POST['pwd'];

echo "<b>username:</b>";
echo "$a<br>";
echo "<b>pwd:</b>$b<br>";
?>

Igor
Igor Jeremic
www.jwork.net
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Slanje promenljivih iz flasha

[ Pregleda: 2269 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.