Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

KAKO DA OD ACCESS BAZE NAPRAVITI SAMOSTALNU APLIKACIJU tj.EXE

[es] :: Access :: KAKO DA OD ACCESS BAZE NAPRAVITI SAMOSTALNU APLIKACIJU tj.EXE

[ Pregleda: 5959 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

manijac
Bor

Član broj: 6227
Poruke: 762
*.ptt.yu

Jabber: manijac
Sajt: www.instagram.com/3dn4u


+1 Profil

icon KAKO DA OD ACCESS BAZE NAPRAVITI SAMOSTALNU APLIKACIJU tj.EXE 16.11.2002. u 08:49 - pre 259 meseci
KAKO DA OD ACCESS BAZE NAPRAVITI SAMOSTALNU APLIKACIJU KOJA SE POKRECE NA EXE FAJL
..::3DN4U::..
 
Odgovor na temu

MoHicAn

Član broj: 43
Poruke: 1893
*.verat.net



Profil

icon Re: KAKO DA OD ACCESS BAZE NAPRAVITI SAMOSTALNU APLIKACIJU tj.EXE 16.11.2002. u 09:05 - pre 259 meseci
Delphi .... visual c++ .... visual basic .... i verovatno jos neki imaju metode pristupa acces fajlu (nemoj samo da me neko ubedjuje da je to baza)
 
Odgovor na temu

Simke
Marko Simic
Sandfield Associates (Solution
Developer)
Novi Zeland

Član broj: 1158
Poruke: 751
*.dialup.xtra.co.nz

ICQ: 71578686
Sajt: www.sandfield.co.nz


Profil

icon Re: KAKO DA OD ACCESS BAZE NAPRAVITI SAMOSTALNU APLIKACIJU tj.EXE 17.11.2002. u 00:19 - pre 259 meseci
Ako mislis na aplikaciju uradjenu u access-u, odgovor je nikako.
All beer is good. Some beer is better.
 
Odgovor na temu

New user
Aleksandar
Vojvodina

Član broj: 4850
Poruke: 100
*.ptt.yu



Profil

icon Re: KAKO DA OD ACCESS BAZE NAPRAVITI SAMOSTALNU APLIKACIJU tj.EXE 18.11.2002. u 19:51 - pre 259 meseci
Uz developers tools ide uputstvo i fajlovi. Ne mozes da napravis exe fajl, ali ces moci da distribuiras aplikaciju, mada je toliko komplikovano da ces ionako brzo odustati.

Pozdrav,
Aleksandar
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: KAKO DA OD ACCESS BAZE NAPRAVITI SAMOSTALNU APLIKACIJU tj.EXE

[ Pregleda: 5959 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.