Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prijavljuje gresku kad otkucam #include pa bilo koju komandu

[es] :: C/C++ programiranje :: Prijavljuje gresku kad otkucam #include pa bilo koju komandu

[ Pregleda: 2402 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vLadanP
Putinci

Član broj: 83340
Poruke: 6
*.ptt.yu.

ICQ: 121


Profil

icon Prijavljuje gresku kad otkucam #include pa bilo koju komandu13.02.2006. u 14:48 - pre 183 meseci
Ljudi pomazite!!!!!!!!!!
Kad god otkucam #include pa bilo koju komandu on prijavljuje da sam negde pogresio a nije stamparska greska
:):):):):):):):):):):P
 
Odgovor na temu

BobMarley
Vedran B
Bologna

Član broj: 148
Poruke: 1161
*.fastres.net.

ICQ: 61882680


+1 Profil

icon Re: Prijavljuje gresku kad otkucam #include pa bilo koju komandu13.02.2006. u 14:57 - pre 183 meseci
a sta includujes ? na kojoj platformi... compiler ? probaj ovdje napisati tocno kako napises u kodu
BobMarley (me) ...the legend
 
Odgovor na temu

Buffy
Stanko Culaja
Sipovo, BiH

Član broj: 45310
Poruke: 312
*.teol.net.



Profil

icon Re: Prijavljuje gresku kad otkucam #include pa bilo koju komandu13.02.2006. u 14:58 - pre 183 meseci
Postuj nam tekst greske, ovako ti ne moze niko pomoci.
Pozdrav!
 
Odgovor na temu

idb
Ivan Bulic
Beograd

Član broj: 4436
Poruke: 402



Profil

icon Re: Prijavljuje gresku kad otkucam #include pa bilo koju komandu13.02.2006. u 14:58 - pre 183 meseci
Hajde budi malo detaljniji, gde ti to kucas komande, i napisi TACNO KOJU GRESKU ti sistem prijavljuje
idb
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Prijavljuje gresku kad otkucam #include pa bilo koju komandu

[ Pregleda: 2402 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.