Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako napraviti jedan setup od nekoliko...

[es] :: .NET :: Kako napraviti jedan setup od nekoliko...

[ Pregleda: 4167 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Sandra_G
Aleksandra Glusac
Programer

Član broj: 66979
Poruke: 68
*.mediaworksit.net.

ICQ: 298551171


Profil

icon Kako napraviti jedan setup od nekoliko...09.02.2006. u 12:23 - pre 188 meseci
Imam tri setup-a - trebalo bi da od ta tri napravim jedan, tj. da napravim jedan setup koji ce da pokrene ta tri setup-a. Naravno, prethodno bi te fajlove tebalo iskopirati na klijent masinu, pa pokrenuti jedan setup, pa drugi, pa treci, pa obrisati te fajlove po zavrsetku instalacije. Druga dva setup-a zahtevaju reboot sistema. Naizgled vrlo lako, ali.... Naravno, nemam nikakav uticaj na ova tri setup-a, oni su as-is...

Help! :)
The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing. - Albert Einstein
 
Odgovor na temu

majstor_01

Član broj: 60008
Poruke: 63
82.208.210.*



Profil

icon Re: Kako napraviti jedan setup od nekoliko...09.02.2006. u 22:06 - pre 188 meseci
Zdravo.

Jeste lako
Glavni setup, napravi kao WinForms aplikaciju.
Ona pokrece prvi setup program, (pokretanje externog procesa), ceka na zavrsetak, i potom krece sa sledecim i tako redom.
Kod setupa koji zahtevaju restart, prilikom pokretanja setupa, upisujes u Registart u RunOnce pod ...Windows\CurrentVersion ime tvoje aplikacije (glavna aplikacija za setup koju si napravila), i lokaciju, kao i koji je setup bio pokrenut. Desice se to da posle restarta, pokrene se ponovo tvoj program za setup, sa kojim ces dalje nastaviti da radis...

Za vise informacija, tj tehnici kodirana pogledaj Namespace System.Diagnostics.Process

Pozdrav
 
Odgovor na temu

Sandra_G
Aleksandra Glusac
Programer

Član broj: 66979
Poruke: 68
*.mediaworksit.net.

ICQ: 298551171


Profil

icon Re: Kako napraviti jedan setup od nekoliko...10.02.2006. u 12:23 - pre 188 meseci
Naravno, u pravu si :D I uspelo je. A sada pazi ovo: Za prvi proces mi uopste ne saceka (WaitForExit())- kao da se proces zavrsio, ali forma za setup se podigla, i stoji i ceka... Naravno, dobijem podignute dve forme za setup - druga regularno ceka da se zavrsi... Ovaj prvi setup je radjen u vb 6.0, mozda je u tome problem??? Drugi i treci setup su radjeni u vb.net i oni su OK...
The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing. - Albert Einstein
 
Odgovor na temu

Java Beograd
Novi Beograd

Član broj: 11890
Poruke: 8550
*.lukoil.co.yu.



+9827 Profil

icon Re: Kako napraviti jedan setup od nekoliko...13.02.2006. u 11:59 - pre 188 meseci
Zaista vredi i iskreno preporucujem:
http://www.innosetup.com
Ljudi koji su skloni teorijama zavere osećaju se posebno, jer sebe vide kao nekoga ko je bolje informisan od drugih o važnim društvenim i političkim događajima. Zbog ovih razloga teoretičari zavere su često i narcisoidni.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Kako napraviti jedan setup od nekoliko...

[ Pregleda: 4167 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.