Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa brisanjem posle "select max()"

[es] :: Baze podataka :: Problem sa brisanjem posle "select max()"

[ Pregleda: 3150 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Branko Santo
Tu i tamo

Član broj: 57312
Poruke: 2232
*.dial.InfoSky.Net.

Sajt: cz.linkedin.com/in/branko..


+600 Profil

icon Problem sa brisanjem posle "select max()"27.01.2006. u 22:53 - pre 180 meseci
Naime imam ovakav kod otprilike

Code:

select max(DATE) from tabela;    // pa smanjim taj date za dva dana stavim ga u neku varijablu  dateX

delete from tabela where DATE>dateX;


Radim u Javi i sta mi se desi lepo ja sve uradim i pogledam rezultate kad ono dodjavola nije mi obrisao onaj max(DATE), ne kontam zar je ostao neki lock na redu?
 
Odgovor na temu

martinj
Martin Jeremic
Nis

Član broj: 39299
Poruke: 86
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.onedevteam.com


+2 Profil

icon Re: Problem sa brisanjem posle "select max()"31.01.2006. u 18:27 - pre 180 meseci
delete from tabela where DATE>=dateX;

 
Odgovor na temu

Branko Santo
Tu i tamo

Član broj: 57312
Poruke: 2232
*.dial.InfoSky.Net.

Sajt: cz.linkedin.com/in/branko..


+600 Profil

icon Re: Problem sa brisanjem posle "select max()"31.01.2006. u 18:33 - pre 180 meseci
Hvala Martine uspeo sam.
Bio sam da izbrisem da poruku i stavim da je odradjeno, ali kanda nije prihvatio, Izvini zbog maltreta.
 
Odgovor na temu

[es] :: Baze podataka :: Problem sa brisanjem posle "select max()"

[ Pregleda: 3150 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.