Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PHP prema ActionScript-u

[es] :: PHP :: PHP prema ActionScript-u

[ Pregleda: 2799 | Odgovora: 19 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon PHP prema ActionScript-u27.01.2006. u 20:41 - pre 194 meseci
jel moze neko da mi kaze kako da iz PHP poshaljem neki text u ActionScript???

[Ovu poruku je menjao 212.194.193.212 dana 27.01.2006. u 21:41 GMT+1]
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u28.01.2006. u 12:08 - pre 194 meseci
Iz ActionScripta:
sendAndLoad

Iz PHP-a:
print

Pogledaj na www.kirupa.com tutorijal...
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.vdial.verat.net.



+26 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u28.01.2006. u 13:57 - pre 194 meseci
Citat:
212.194.193.212: jel moze neko da mi kaze kako da iz PHP poshaljem neki text u ActionScript???


Pa potpuno isto kao i sto ga saljes uza ispis kao html ....
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u28.01.2006. u 15:16 - pre 194 meseci
thx puno
 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u31.01.2006. u 22:12 - pre 194 meseci
gledao sam neke tutoriale pa mi nije najjasnije, recimo ako imama php dokumet koji se zove hello.php neku promenljivu $x, kako da njen sadrzaj prebacim u AS ???

 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
194.247.222.*

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 09:27 - pre 194 meseci
Neka je hello.php
Code:
<?php
$x = 'hello';
echo "x=$x";
?>

Imaš Flash koji je smešten u istom direktorijumu na serveru kao i taj fajl. U Flashu se nalazi jedan Dynamic Text Field koji vezuješ za promenljivu x (javi ako nešto od ovog nije jasno). Na vremensku osu stavi sledeći kod
Code:
LoadVariables ('hello.php');

 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 12:13 - pre 194 meseci
sledece output mi ispise u AS-u

Wrong number of parameters; loadVariables requires between 2 and 3.
loadVariables ('77.php');

napisao sam

Code:

loadVariables ('77.php');
trace(x);



i php napravio u istom folderu, sa sadrzajem koji si mi napisao


ne kontam,, jer treba da navedem mozda GET metodu ili ,, vidim da loadVariables, pored URL i metode ima i target deo jel treba tu da upishem neshto

kao
Code:

loadVaribales('77.php', _root, "POST");



ne znam gde greshim


 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
194.247.222.*

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 12:49 - pre 194 meseci
Target je valjda obavezan, to sam ispustio.
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
194.247.222.*

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 12:56 - pre 194 meseci
Uf, sad tek viđuh šta si napisao.

Ne može ...
Citat:
212.194.193.212:
Code:

loadVariables ('77.php');
trace(x);

... jer ti na ovaj način trace neće dati tačan rezultat, potrebno je neko vreme dok se učitaju varijable, a trace se izvršava neposredno nakon poziva za učitavanje, kada x još nije učitan. Zato sam i rekao da postaviš tekst field... ili http://www.elitesecurity.org/poruka/1031143
 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 13:39 - pre 194 meseci
napravio sam dynamic text polje na prvom frejmu i dao mu var 'x', instance name mu je 's'

na prvom frejmu postavio shto si mi napisao

loadVaribles("77.php"); e sad me zanima za target shta da pishem da bi mi on to prikazivao u dynamic textu? probao sam _root.x , ne konta to,, ma sve je jednostavno a meni nece da proradi nikakoa :}} xexe dami

hvala ti puno
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
194.247.222.*

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 14:42 - pre 194 meseci
_root
 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 21:27 - pre 194 meseci
uuuuuuuuuf php i swf su mi ok sigurno,, a kada swf startujem izbaci mi
Error opening URL "http://localhost/KLARA/78.php"
Apache mi je podignu i ok radi,, jel ima josh neka caka, ili treba josh neshto uradim,.,. jel ne vidim shto mi ne radi ???

navodio sam i ceo url i samo 78.php i nece


kolko komplikacije oko gluposti :}
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
*.ADSL.neobee.net.

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 21:37 - pre 194 meseci
Hajde lepo zapakuj fla, swf i php fajl, i okači uz poruku.
 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 21:50 - pre 194 meseci
evo ovde sam stavio

http://www.dhost.info/balkanbu...VDESIGNSTUDIO/KLARA/PHPSWF.zip
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
*.ADSL.neobee.net.

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 22:13 - pre 194 meseci
Lepo rekoh da okačiš uz poruku ... host ti ne dozvoljava hotlinking - no snašao sam se, tako da nema veze :-)

Ovako... 78.php treba da ima samo
Code:
<?php
$x = 'hello';
echo "x=$x";
?>

i ništa više.

Ako sam razumeo, sve stavljaš u poddirektorijum KLARA.

Onda će ti raditi ako pozoveš http://localhost/KLARA/2.swf

U 2.fla je dovoljno da kod bude
Code:
LoadVariables ('78.php',_root);

 
Odgovor na temu

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
*.97.eunet.yu.



+35 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 22:15 - pre 194 meseci
Mala ispravka php kod treba da ima samo;
<?php
$x = 'hello';
echo "&x=$x&";
?>
znaci c/apache/htdocs/KLARA/78.php

swf u htdocs i to je to...pozdrav
I naravno metod ="POST"(mozda radi i bez ovog,nisam probao...)


[Ovu poruku je menjao kelja dana 01.02.2006. u 23:16 GMT+1]
 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 22:41 - pre 194 meseci
ali kao da ne vidi da je x promenljiva umesto da mi vrati Hello on mi poshalje '$x' u izlazu
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
*.ADSL.neobee.net.

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 22:54 - pre 194 meseci
da nisi stavio
Citat:
echo 'x=$x';

umesto
Citat:
echo "x=$x";

? (jednostruke umesto dvostrukih navodnika)
 
Odgovor na temu

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
*.dialup.neobee.net.



+35 Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u01.02.2006. u 22:55 - pre 194 meseci
Kod u flashu:
loadVariables ('http://localhost/KLARA/78.php',_root,"POST");
Kod u php-u:
<?php
$x = 'hello';
echo "&x=$x&";
?>
Ovo kod mene radi,znaci-vraca mi 'hello'...
&x=text box u flashu...
$x&=varijabla u php-u...
Mora da radi!Pozdrav
Obavezno upotrebi:&&&&!!!
&x=hello&

Ovo dobijas kad testiras samo php(bez flasha),a to koliko sam te razumeo i zelis!!!
A inace testirano i sa flashom...100%radi.


[Ovu poruku je menjao kelja dana 02.02.2006. u 00:01 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao kelja dana 02.02.2006. u 00:24 GMT+1]
 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: PHP prema ActionScript-u02.02.2006. u 12:20 - pre 194 meseci
ma sad sam video
stavljao sam "78.php" samo umesto "http://localhost/KLARA/78.php"

e onda mi prikaze $x u izlazu umesto helloooo


hvala ti puno kelja


i naravno NKorisniku


pozdrav
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP prema ActionScript-u

[ Pregleda: 2799 | Odgovora: 19 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.