Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

vreme sa nekog time servera

[es] :: Flash :: vreme sa nekog time servera

[ Pregleda: 3742 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon vreme sa nekog time servera27.01.2006. u 18:02 - pre 224 meseci
da li neko moze da mi objasni na koji nachin da uzmem vreme sa nekog time servera (i kog) i da to vreme mogu da koristim za prikaz ili dalju manipulaciju ???


pozdrav
 
Odgovor na temu

212.194.193.212
Diavoli GG

Član broj: 68353
Poruke: 61
..shall-bg.customer.sbb.co.yu.



Profil

icon Re: vreme sa nekog time servera28.01.2006. u 15:20 - pre 224 meseci

eevo nashao sam kako, pa evo koga interesuje

Code:

a = new LoadVars();
a.onLoad = function() {    
X=unescape(a)   
X=X.split("RTC:")    
X=X[1].split("<BR>")    
trace(X[0];);
}
;
a.load("http://www.darksmile.net:88/")



sja un
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: vreme sa nekog time servera

[ Pregleda: 3742 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.