Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

da li se moze pokrenuti fajl

[es] :: Java :: da li se moze pokrenuti fajl

[ Pregleda: 3182 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

deki_bg

Član broj: 3334
Poruke: 244
*.tehnicom.net



Profil

icon da li se moze pokrenuti fajl28.10.2002. u 17:10 - pre 214 meseci
da li java scriptom moze pokrenuti fajl na lokalnom disku???
npr calculator.exe ili bilo sta drugo???
 
Odgovor na temu

Dragoslav Krunić

Član broj: 225
Poruke: 1083
*.verat.net



Profil

icon Re: da li se moze pokrenuti fajl28.10.2002. u 21:21 - pre 214 meseci
JavaScriptom sigurno ne, dok je u Javi apsolutno moguće. Samo, ukoliko ti zaista treba JavaScript, onda si pogrešio forum.
 
Odgovor na temu

bunker
Srđan Savković
Smederevo

Član broj: 4495
Poruke: 239
*.sdnet.co.yu



Profil

icon Re: da li se moze pokrenuti fajl23.11.2002. u 14:54 - pre 213 meseci
postoji jedan propust u ie, gde mozes iz xml-a pokrenuti apolikaciju, ali nadam se da je to microsoft ispravio, a ako nije neko je drugi vecc, verovatno zakrpio. znaci i nije bas neko resenje, jer cce raditi samo kod nezasticcenih.

iz java scripta nema sanse da se to uradi, a iz jave :

Runtime R = Runtime.getRuntime();
Process P = R.exec(S);

gde je arg S putanja do aplikacije.

iz apleta ovo takodje ne mozes da uradis, zbog velikih ogranicenja apleta na kljientovom sistemu...
Nije važno stići prvi. Važno je prvo da stigneš.
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: da li se moze pokrenuti fajl

[ Pregleda: 3182 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.