sramota, ne pratih svoju temu nekoliko dana, bio sam odsutan, ali znate sta? desila se grozna stvar, ja sam postavio jos jednu temu "problem sa dva hard diska" u storage, ali ove dve teme se spajaju u jednu... ustvari kad sam zadnji put stavljao drugaricin hard, nesto se resetovalo i sve dok jednom nisam uspeo, ali mi se od tada (pa i sada sa jednim hardom win podize znatno sporije) i tek sam danas skontao... ljudi, meni je fsb spala sa 133 na 100mhz i moj athlon xp 2000+ koji je radio na 1.667 Mhz, sad radi na 1.2Mhz (ustvar 12.5 x 100) :( sve se zesnulo od tog kobnog postavljanja dva harda samo da prebacim neke podatke. i sto je najgore, u bios-u mi neda da menjam brzinu magistrale, a imam neki program Fuzzy Logic kojim moze da se occ magistrala i pre sam, takt magistrale dizao i do 137mhz bez probelma (jer on sam detektuje do koje vrednosti je sistem stabilan) a sad mi neda preko 114mhz. i zbog toga mi se cpu nije redovno grejao nego je bio hladniji - vec mi par dana radi na nizem taktu. inace ploca mi je MSI KT333 Ultra 2. Help :(
rs.ceevee.com/nenad.curcic