Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

skripta za listanje slika

[es] :: PHP :: skripta za listanje slika

[ Pregleda: 3732 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

[email protected]
Dubrovnik

Član broj: 69050
Poruke: 15
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon skripta za listanje slika15.12.2005. u 10:16 - pre 190 meseci
trebam napraviti skriptu za listanje slika, ali ne slideshow nego da na klik se prikazuje slijedeca slika, ima li netko nesto? hvala
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: skripta za listanje slika15.12.2005. u 11:56 - pre 190 meseci
Evo ti kod za listanje fajlova (slika) u folderu, za ostalo se snadji ;)

Code:

$slike = array();
//prikupljanje fajlova
if ($dir = @opendir("./slike/")) {
while($file = readdir($dir)) {
$details = pathinfo($file);
$extension = $details['extension'];
if (($extension == 'jpg') or ($extension == 'jpeg')) { array_push($slike,$file); }
}
closedir($dir);
}


...ovo ce ti vratiti sve (jp[e]g) slike iz foldera u array $slike!
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

[email protected]
Dubrovnik

Član broj: 69050
Poruke: 15
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: skripta za listanje slika16.12.2005. u 17:13 - pre 190 meseci
hvala, uspijela sam!
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: skripta za listanje slika

[ Pregleda: 3732 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.