Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

konkretno pitanje oko skripte

[es] :: Java :: konkretno pitanje oko skripte

[ Pregleda: 2040 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

grasshopper
vladimir Cacic
Zagreb

Član broj: 5327
Poruke: 5
*.cmu.carnet.hr

Sajt: www.grassoft.com


Profil

icon konkretno pitanje oko skripte13.10.2002. u 23:25 - pre 231 meseci
imam pitanjce ako zeli ko pomoci slobodno
mislim da ovaj red postavlja link i stavlja u defalt poziciju kako da napravim da stavlja link u target=top poziciju.
Ako treba mogu cijelu skriptu dati pa da neko pogleda jako bi mu bio zahvalan na pomoci.

var BtnParts = Array();
BtnParts = button_id.split("_");
var objname = button_id.replace(/^_(.*)_[^_]*$/, '$1');
var cmdID = BtnParts[ BtnParts.length-1 ];
var button_obj = document.all[button_id];
var editor_obj = document.all["_" +objname + "_editor"];

if (cmdID.toLowerCase() == 'createlink'){
editdoc.execCommand(cmdID,1);
}

hvala unaprijed
Vladimir
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: konkretno pitanje oko skripte

[ Pregleda: 2040 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.