Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pomoc za dugme iz forme

[es] :: Web dizajn i CSS :: pomoc za dugme iz forme

[ Pregleda: 3093 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

_vs_

Član broj: 43397
Poruke: 83
*.internet.krstarica.net.



Profil

icon pomoc za dugme iz forme13.12.2005. u 23:32 - pre 196 meseci
kako da zamenim dugme u formi sa slikom?

radi lakseg razumevanja, pavim skript za
narucivanje preko interneta i posto odredjene
artikle kupac moze naruciti u nekoliko primeraka
treba mi da umesto dugmeta stavim sliku korpe.
 
Odgovor na temu

pajaja
Beograd

Administrator
Član broj: 41598
Poruke: 3430
..taman-bg.customer.sbb.co.yu.

Jabber: pajaja@elitesecurity.org
ICQ: 253317269


+144 Profil

icon Re: pomoc za dugme iz forme14.12.2005. u 00:00 - pre 196 meseci
za submit:
<input type="image" src="put_do_slike"/>
xxx
mali mali mali kamičak...nebo plave boje.
In Memoriam: Madzone Zeka(15.09.2005-16.09.2005)
 
Odgovor na temu

_vs_

Član broj: 43397
Poruke: 83
*.internet.krstarica.net.



Profil

icon Re: pomoc za dugme iz forme14.12.2005. u 00:08 - pre 196 meseci
ok, interesuje me dali mogu pokupiti podatak kroz link i kako.

znaci umesto dugmeta i forme da bacim link koji bi imao polje za unos ?
 
Odgovor na temu

_vs_

Član broj: 43397
Poruke: 83
*.internet.krstarica.net.



Profil

icon Re: pomoc za dugme iz forme18.12.2005. u 11:31 - pre 196 meseci
na strani 1.html sam napravio formu sa
text poljem <input type='text' name='vred_1'value='1'>
i dugmetom <input type='image' src='slika1.gif' name='ok_1'>

na strani 2.php vrsim proveru
if(isset($_POST["ok_1"]))
{
echo $_POST["vred_1"];
}

problem je u tome sto na drugoj strani
ne dobijam vrednost ovog polja

kako i zasto ?
 
Odgovor na temu

2p_ko_boodak
u senci divljeg kestena

Član broj: 72091
Poruke: 46
*.kalik.info.

Sajt: parfemi.net


Profil

icon Re: pomoc za dugme iz forme18.12.2005. u 11:59 - pre 196 meseci
Zato sto $_POST["ok_1"] ne postoji to je samo slika ona ne salje nikakve podatke vec radi isto kao button.

Ono sto ti treba da uradis je da napises

echo $vred_1

i ispisace ti na ekranu 1 posto si vec sam zadao value="1"


 
Odgovor na temu

_vs_

Član broj: 43397
Poruke: 83
*.internet.krstarica.net.



Profil

icon Re: pomoc za dugme iz forme18.12.2005. u 12:03 - pre 196 meseci
a sta ako imam vise polja na strani i svako polje ima svoje dugme
odnosno sliku ?
 
Odgovor na temu

2p_ko_boodak
u senci divljeg kestena

Član broj: 72091
Poruke: 46
*.kalik.info.

Sajt: parfemi.net


Profil

icon Re: pomoc za dugme iz forme18.12.2005. u 12:49 - pre 196 meseci
onda svako svako to polje mora da ima svoju zasebnu formu.
 
Odgovor na temu

[email protected]
http://localhost

Član broj: 2597
Poruke: 1603

Sajt: localhost


+23 Profil

icon Re: pomoc za dugme iz forme18.12.2005. u 13:10 - pre 196 meseci
Citat:
_vs_: na strani 1.html sam napravio formu sa
text poljem <input type='text' name='vred_1'value='1'>
i dugmetom <input type='image' src='slika1.gif' name='ok_1'>

na strani 2.php vrsim proveru
if(isset($_POST["ok_1"]))
{
echo $_POST["vred_1"];
}

problem je u tome sto na drugoj strani
ne dobijam vrednost ovog polja

kako i zasto ?


Vraća $_POST['ok_1_x'] i $_POST['ok_1_y'], poziciju kursora.

Proveri sa:
Code:

echo '<pre>';
print_r($_POST);
echo '</pre>';

Banned - Not available
 
Odgovor na temu

_vs_

Član broj: 43397
Poruke: 83
*.internet.krstarica.net.



Profil

icon Re: pomoc za dugme iz forme20.12.2005. u 15:17 - pre 196 meseci
sa par formi se resava problem.
mislim da je to mozda najbolje resenje.
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: pomoc za dugme iz forme

[ Pregleda: 3093 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.