Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?

[es] :: PHP :: Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?

[ Pregleda: 4012 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

AHA

Član broj: 72250
Poruke: 3
*.tenderi.com.



Profil

icon Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?12.12.2005. u 13:40 - pre 188 meseci
Imam problem sa vecim fajlovcima koje kao 'nesto.zip' trebam uploadovati, i taj deo je ok. Kako da te iste fajlove automatski i raspakujem nakon prebacivanja na server (!?!). Ili kako vec .. ?
Hvala!
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
194.247.222.*

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?12.12.2005. u 13:44 - pre 188 meseci
http://www.elitesecurity.org/t...o-ih-upakovati-vise-u-jedan-gz
 
Odgovor na temu

AHA

Član broj: 72250
Poruke: 3
*.tenderi.com.



Profil

icon Re: Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?12.12.2005. u 13:46 - pre 188 meseci
To sam vec nekoliko puta prelistavala, ali mi je isuvishe komoplikovano. Postoji li valjda neko jednostavnije resenje?
 
Odgovor na temu

obucina

Član broj: 38191
Poruke: 723

Jabber: obucina


+7 Profil

icon Re: Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?13.12.2005. u 12:05 - pre 188 meseci
Postoji, malo pogledamo PHP manual, User Notes i nadjemo gotovo resenje:

function compress( $srcFileName, $dstFileName )
{
// getting file content
$fp = fopen( $srcFileName, "r" );
$data = fread ( $fp, filesize( $srcFileName ) );
fclose( $fp );

// writing compressed file
$zp = gzopen( $dstFileName, "w9" );
gzwrite( $zp, $data );
gzclose( $zp );
}

function uncompress( $srcFileName, $dstFileName, $fileSize )
{
// getting content of the compressed file
$zp = gzopen( $srcFileName, "r" );
$data = fread ( $zp, $fileSize );
gzclose( $zp );

// writing uncompressed file
$fp = fopen( $dstFileName, "w" );
fwrite( $fp, $data );
fclose( $fp );
}
 
Odgovor na temu

AHA

Član broj: 72250
Poruke: 3
*.tenderi.com.



Profil

icon Re: Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?14.12.2005. u 13:48 - pre 188 meseci
Hvala najlepse, snaci cu se!
Pozdrav!

a.
 
Odgovor na temu

NetworkAdmin

Član broj: 4445
Poruke: 609
*.europronet.ba.



Profil

icon Re: Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?27.01.2006. u 16:07 - pre 187 meseci
a sto to lijepo ne shibnes sa system ili exec ili `gunzip ...`
 
Odgovor na temu

MorPHeuS_
Darko Stojanovic
Izrada i odrzavanje web prezentacija

Član broj: 17516
Poruke: 26
*.telrad.net.



Profil

icon Re: Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?24.07.2006. u 01:36 - pre 181 meseci
Najjednostavije resenje, ako se ne razumijes najbolje je da udjes na Cpanel (skoro svaki host ga ima) pa na File manager, nadjes fajl, kad kliknes na njega imas desno link da raspakuje (Extract File Contents)
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Kako da raspakujem fajl nakon uploada na server!!?

[ Pregleda: 4012 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.