Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Postavljanje Icon-e na Form-u

[es] :: .NET :: Postavljanje Icon-e na Form-u

[ Pregleda: 2108 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

anebojsa
Bgd

Član broj: 16174
Poruke: 84
*.vdial.verat.net.



Profil

icon Postavljanje Icon-e na Form-u11.12.2005. u 14:06 - pre 182 meseci
VB NET

Hteo bih da na Form-u postavim Icon-u uz pomoc ImageList-a,
poput dole navedenog PictureBox-a.

Me.PictureBox1.Image = Me.ImageList1.Images(0)

znaci bez navodjenja putanje.
 
Odgovor na temu

Oliver Klaćik
Vice President, Thunder Road Software
Inc.
Stara Pazova

Član broj: 34059
Poruke: 242
80.93.231.*

Sajt: www.thunderroadsoftware.c..


Profil

icon Re: Postavljanje Icon-e na Form-u12.12.2005. u 11:15 - pre 182 meseci
Da li možeš jasnije da postaviš pitanje? Ako hoćeš da izbegneš putanju (u file sistemu) do ikonice, moraš je kompajlirati u Resource File.
Oliver 'FAQ' Klaćik
 
Odgovor na temu

anebojsa
Bgd

Član broj: 16174
Poruke: 84
*.vdial.verat.net.



Profil

icon Re: Postavljanje Icon-e na Form-u17.12.2005. u 14:53 - pre 182 meseci
Uspeo sam uz pomoc Resource File-a

Dim rResources As New System.Resources.ResourceManager(GetType(Form1))
Me.Icon = CType(rResources.GetObject("$this.Icon"), System.Drawing.Icon)

Hvala ti
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Postavljanje Icon-e na Form-u

[ Pregleda: 2108 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.