Ne osecam se povredjeno, hvala ti Boro na savetima.Upravo zbog toga sto zelim da naucim pitam iskusnije da mi pojasne neke stvari-jeste da svasta pitam,ali audio elektronika nije tako uska oblast.Citam i trazim po netu,kad nadjem na neke formule izvini ali ja nisam inzinjer-nazalost-eletrotehnicar sam,i mnoge formule i nemogu da izracunam i sprovedem u delo, pokusavam da koristim razne programe za simulaciju,koji sami izracunavaju-recimo poput Winsd,naravno to mi je samo polazna tacka, a onda pokusam da nadjem na netu i teorijska pojasnjenja o tome na cemu radim i na kraju malo i eksperimentisem.Mislim da mi princip nije los.Jeste da davim malo moje prijatelje na forumu, ali onaj ko nije dosadjivao profesorima a nije bas mnogo razumevao knjige i formule-ili je ostao pusti teoreticar i nije nista naucio,ili je to dobro savladao,pa vas molim moje prijatelje kad mozete i koliko mozete da nama mladjim elektronicarima-mislim po stazu ne po godinama,jel imam 30 godina,pomognete.
Hvala jos jednom i nemojte se vi ljutiti na mene sto sam ponekad uporan(dosadan)?
Blago onome ko zna da ne zna, a hoce da zna.
Covek se uci dok je ziv, pa opet lud umre.