Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Caller ID

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Caller ID

[ Pregleda: 5401 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nakin
Nakinov Lazar
Veles, Makedonija

Član broj: 5653
Poruke: 2
212.120.10.*

ICQ: 4292564


Profil

icon Caller ID07.10.2002. u 23:57 - pre 231 meseci
Sakam da naprav programa (telefonski imenik) so caller id podrska, shto znaci imeto, adresata i telefonskiot broj na korisnikot da go cjita od baza. Ne znam kako da go izvadam telefonskiot broj od linijata, no imam caller id kompatibilen modem. Konkretno mi treba nekoj sovet, primer ili nekoja freeware komponenta so koi bi mozel da go realiziram ova.

Odnapred blagodaram
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.elfak.ni.ac.yu

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: Caller ID08.10.2002. u 03:59 - pre 231 meseci
evo opet... pitajte google: delphi caller id
 
Odgovor na temu

explorer0

Član broj: 2264
Poruke: 26
212.110.87.*



Profil

icon Re: Caller ID08.10.2002. u 13:21 - pre 231 meseci
Znaci za caller id treba ti modem (to imas),pretplatu na caller id uslugu(u posti),bazu svih telefonskih korisnika(za grad veles,pretostavljam).
E onda potrazi neku komponentu,moj savet je Turbopower Async Profesional (www.turbopower.com),to je jedan od najboljih paketa za serisku komunikaciju,imas tamo komponentu i primer za caller id.
Pitanje sad:gde da nadjes taj paket ?
potrazi DC++(google -->> DC++),hub je sven.mine.nu.
ajde idi radi pa reci sta si uradio bas zelim da znam.
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Caller ID

[ Pregleda: 5401 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.