Retko mi treba kolor štampa,pa sam tek sad primetio da ne štampa crvenu boju...vidim da su mi čudne boje,mislim možda jer nisu original (American ink),ali sad vidim da crveno uopšte ne štampa,muči se nešto pomoću plave i žute,ali slabo.... a ima boje dosta,i kertridž je relativno nov,možda dva puta dopunjen???
uvek treba napisati o kom se stampacu radi ali ovo mu dodje nekako opsti slucaj. Pusti mu Clenaning pnoliko puta koliko je dovoljno da ocisti diznu i da pusti crvenu boju. Najverovatnije je zapusena dizna za crvenu, tesko da se bas ispraznio cartridge mada i to postoji kao solucija.
Hvala ti,očistio sam... nije mi palo na pamet da može samo crvena boja da bude zapušena... uradio sam cleaning posle punjenja, ali nije pomoglo, sad sam očistio pomoću tečnosti...
pozdrav!
nema na cemu, ovo je standardni problem kod duze neaktivnosti stampacke glave i sa originalnim punjenjima a sa refilima skoro uobicajena stvar. Mora se pustiti da povremeno odradi koliko da ne zapekne.
Kod mene kada ga pustim da štampa on kao nešto štampa ali izađe parazan list. Da li to znači da je samo zapekao ili moram da menjam kertridže. (HP inkjet, nisam siguran koji tačno model a pišem mail iz rc-a etf-a, recimo nešto kao 4550).