Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Program koji sliku rotira i slaze u kockice

[es] :: Flash :: Program koji sliku rotira i slaze u kockice

[ Pregleda: 3107 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

lweb
pecnik

Član broj: 53921
Poruke: 64
*.cmu.carnet.hr.



Profil

icon Program koji sliku rotira i slaze u kockice25.10.2005. u 06:59 - pre 204 meseci
Nadam se da neko ima malo vremena da mi odgovori.
Saljem tri primjera i ne znam sa kojim programom se moze to napraviti.
Napravio sam formu za mail i imam button send a ne znam koji kod tu ide
i dali se moze napisati kod da ide na moj mail.

Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

Boki DX-11

Član broj: 52138
Poruke: 227
213.137.102.*



Profil

icon Re: Program koji sliku rotira i slaze u kockice25.10.2005. u 14:43 - pre 204 meseci
Ove primere mozes napraviti u Macromedia Flash-u!!!

Preko Flash Decompiler-a ih konvertuj u fla i malo prouci kako su napravljeni...
 
Odgovor na temu

lweb
pecnik

Član broj: 53921
Poruke: 64
*.cmu.carnet.hr.



Profil

icon Re: Program koji sliku rotira i slaze u kockice31.10.2005. u 20:35 - pre 204 meseci
Imam flash decompiler ali mi je demo verzija pa ga nemogu konvertitari u fla format
da vidim kako je napravljen.
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Program koji sliku rotira i slaze u kockice01.11.2005. u 15:44 - pre 204 meseci
Pa vecinu animacija iz ove 'palete' moze da zavrsi masking.Importuj sliku u jedan layer,a u drugi postavi mc koji je u stvari animacija.Zatim layer-e oznaci sa mask i masked.Ako hoces da radis sa docompiler-om onda nadji i exportuj samo taj sprite (kockice) i njega iskoristi kao mc za maskiranje...Mada mozes nesto i ActionScript-om da dodas...

P.S. Autor originala nam valjda nece uzeti za zlo ako pozajmis taj sprite ?
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
213.244.208.*

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Program koji sliku rotira i slaze u kockice01.11.2005. u 15:53 - pre 204 meseci
A za taj botton (nema bas veze sa temom) koristi server-sajd jezik npr. PHP ako hoces 'direktno' da saljes mail.Mozes i preko mailto: gde ces podatke sa forme (subject,body) dodati mailto: adresi i tada se otvara default mail client ( Outlook,npr.).Moja preporuka je ipak PHP !
 
Odgovor na temu

lweb
pecnik

Član broj: 53921
Poruke: 64
*.hr
Via: [es] mailing liste



Profil

icon Re: Program koji sliku rotira i slaze u kockice04.11.2005. u 10:06 - pre 204 meseci
Hvala na savjetu Mislio sam da postoji neki program da nemoram raditi sa maskom.

[Ovu poruku je menjao noviKorisnik dana 04.11.2005. u 11:38 GMT+1]
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Program koji sliku rotira i slaze u kockice

[ Pregleda: 3107 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.