Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Poodaci o slikama u C#?

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Poodaci o slikama u C#?

[ Pregleda: 3085 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

misxa
Podgorica

Član broj: 28513
Poruke: 68
*.crnagora.net.



Profil

icon Poodaci o slikama u C#?15.10.2005. u 02:36 - pre 192 meseci
Kako u C# procitati podatke o slikama kao sto su:

Rezolucija (dpi)
Color mode (BMP, CMYK, Indexed...)
???

Pomoc

Hvala
 
Odgovor na temu

Smireni Magnet
softver inzenjer

Član broj: 9520
Poruke: 81
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: Poodaci o slikama u C#?15.10.2005. u 07:14 - pre 192 meseci
Formiras Bitmap instancu od slike i onda pristupis podacima na sledeci nacin.

Ovde ti je dat primer u ASP.NET-u:

Code:

Bitmap bm = new Bitmap( Server.MapPath("b2346.jpg")); 
Response.Write ("Height :" + bm.Height.ToString() ); 
Response.Write ("<br> Width :" +bm.Width.ToString() ); 

To me boxing is like a ballet, except
there is no choreography, no dancing and the dancers hit each other...
 
Odgovor na temu

misxa
Podgorica

Član broj: 28513
Poruke: 68
*.crnagora.net.



Profil

icon Re: Poodaci o slikama u C#?15.10.2005. u 11:05 - pre 192 meseci
Ma ne treba mi Width i Height. To znam kako da uradim.

Rezolucija (dpi)
Color mode (BMP, CMYK, Indexed...)

Ima li nade?...
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Poodaci o slikama u C#?

[ Pregleda: 3085 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.