Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa Login skriptom

[es] :: PHP :: Problem sa Login skriptom

[ Pregleda: 2891 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sascha2012
Sascha Krcmar
Austria

Član broj: 55657
Poruke: 3
*.wrn.surfer.at.



Profil

icon Problem sa Login skriptom13.10.2005. u 08:43 - pre 196 meseci
Pozdrav,

Imam problem sa Login skriptom.
Kad se logujem sa pogresnim imenom i passw.pise mi da je nastala greska.To je ok.
Medjutim logujem se ponovo sa istog mjesta,upisem ispravne podatke i prihvati login,ali i dalje stoji ona ista greska bez obzira sto sam sad logovan.

Da li moze neko da mi pomogne ?
Sascha sk Krcmar
 
Odgovor na temu

sascha2012
Sascha Krcmar
Austria

Član broj: 55657
Poruke: 3
*.wrn.surfer.at.



Profil

icon Re: Problem sa Login skriptom13.10.2005. u 08:46 - pre 196 meseci
Zaboravio sam skriptu da napisem

Code:
<?php
    $sname=" - Login";
    
    
    if($_REQUEST['send']==1) {
    $user_passwort = md5($_REQUEST['user_passwort']);
    $user_passwort = mysql_escape_string($user_passwort);
    
    $sql1 = "SELECT * FROM " . $sql_prefix . "_benutzer WHERE user_name='".mysql_escape_string($_REQUEST['user_name']) ."' AND user_passwort='$user_passwort' AND user_activated='1' AND user_gesperrt='0'";
    $result1 = mysql_query($sql1);
    
    if(!$row1 = mysql_fetch_object($result1)) { 
    header("location:index.php?templateid=error&code=16");
    exit();
    }
    
    else {
    if($_REQUEST['savecookie']==1){
    setcookie ("c_user_name", $row1->user_name,time()+(3600*24*31*12));
    setcookie("c_user_passwort",$row1->user_passwort,time()+(3600*24*31*12));
    setcookie("lastloggin",time(),time()+(3600*24*31*12));
    
    
    } else {
    setcookie ("c_user_name", $row1->user_name,0);
    setcookie("c_user_passwort",$row1->user_passwort,0);
    setcookie("lastloggin",time(),time()+(3600*24*31*12));
    }
    
    
    $HTTP_SESSION_VARS['user_name']=$row1->user_name;
    $HTTP_SESSION_VARS['user_passwort']=$row1->user_passwort;
    
    
    
    $url = $_REQUEST['url'];
    //header("location:$url"); 
    echo "<script>document.location='$url';</script><a href=\"$url\">Weiter...</a>";
    
    
    }
    }
    
    else {
    header("location:index.php?templateid=error&code=16");
    exit();
    }
?>


// edit (nK) - molim te koristi bb code tag za listing koda.

[Ovu poruku je menjao noviKorisnik dana 13.10.2005. u 09:53 GMT+1]
Sascha sk Krcmar
 
Odgovor na temu

noviKorisnik
Dejan Katašić
Novi Sad

Član broj: 13216
Poruke: 4533
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.novikorisnik.net


+5 Profil

icon Re: Problem sa Login skriptom13.10.2005. u 09:03 - pre 196 meseci
Citat:
Code:
$url = $_REQUEST['url'];
echo "<script>document.location='$url';</script>...

Proveri koju vrednost ima $_REQUEST ['url'] jer se ovde baš ne vidi, a javascript radi redirekciju na tu stranicu.
Recimo... za proveru ubaci između ove dve linije
Code:
die ($url);

 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Problem sa Login skriptom

[ Pregleda: 2891 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.