Kao sto svi vec znamo, Tesla je vec ostvario svoj san o prenosu elektricne energije bez kablova. To su radio talasi, oni su male snage, i bazirani su na Hercovim talasima, ali Tesla je u isto vreme govorio i o prenosu elektricne energije bez kablova neogranicene snage na bilo koju razdaljinu. Za ovu svrhu Tesla je jasno ukazao da zeli da se posluzi Zemljom kao idealnim provodnikom, i da je ogranicenje razdaljine na kojoj predajnik moze da radi, ograniceno fizickim dimenzijama zemlje. Eto odgovora nije kabal ali jeste zemlja. Sam Tesla u svojoj autobiografiji o tome kaze : "......... u Koloradu, dokazao da se svaka zeljena kolicina elektricne energije moze preneti, ako treba tacno na drugi kraj Zemlje, sa gubitkom koji nije veci od nekoliko procenata". Jos je rekao: Iz ovoga proizilazi jedan dalekosezni rezultat, a to je da bilo koja naprava koja moze da radi pomocu jedne ili vise zica ( ocigledno na ogranicenoj razdaljini ) moze isto tako da se stavi u pogon bez fizickih provodnika i sa istom jednostavnoscu i preciznoscu do razdaljina koje nemaju drugih ogranicenja do onih koje svojim fizickim dimenzijama namece sama zemljina kugla.
Ovde stvari postaju interesantene, ( 'bez fizickih provodnika' )jer se postavlja pitanje na koji nacin je zamisljao da napaja letelice, ili recimo rucne satove sa radio prijemnikom, bez fizickih provodnika, tj ako se ne ubodu u Zemlju.
Moje misljenje je moj licni pogled na stvari i nemorate ga uzeti zdravo za gotovo (nisam ga probao, a nisam ni siguran da je Tesla na to mislio), ja mislim da se strujni krug zapravo zatvara preko vazduha, odnosno atmosfere, mislim da se tu radi u stvari o tuneliranju energije, gde atmosfera sluzi kao polovina tunela, dok je zemlja druga polovina. Naucnici istrazivackog instituta MIT su uspeli tuneliranjem da napajaju sijalicu od 60 vati potpuno bezbedno po okolinu sa namotajima razdvojenim dva metra. Ovo je poslednja vest na tu temu i stvorila je veliko komesanje svetske javnosti. Neki kazu da je Tesla na to mislio, drugi kazu da nije tako zamislio, sve u svemu stvar funkcionise.
Link za senzacionalnu vest -
http://www.studio-b.co.yu/info/tema.php?id=31
Evo primera tuneliranja, ako se nevaram to je to.
Slika je preuzeta sa interesantnog clanka -
http://amasci.com/tesla/tmistk.html
Jos bih dodao opet svoje misljenje, u clanku o uspesima instituta MIT pise da su gubici 55%, ali da ocekuju smanjenje na 20 do 30%, licno mislim da gubici u vidu otpora prakticno nepostoje, problem je sto se energija najverovatnije rasipa i odlazi i u druge smerove, tj. sijalica ne uspeva da obuhvati sve smerove u kojima struja odlazi. Isto tako postavlja se pitanje da li je Tesla nameravao da koristi jedan toranj ili dva, znamo da je pravljen jedan, ali isto tako on spominje "Stojece talase na zemlji" kao sastavni deo svog sistema i glavni deo za komercijalan uspeh (velika kolicina energije?) a za to su potrebna dva Hercova talasa koji se podudaraju, mozda je on pronasao nacin da sve izvede sa jednim predajnikom? Uglavnom kruzi prica da je hteo izgraditi 3 predajnika jedan u Americi drugi u Evropi i Treci valjda u Aziji?