Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

refresh dataseta i datagrida

[es] :: .NET :: refresh dataseta i datagrida

[ Pregleda: 2189 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

suca

Član broj: 46630
Poruke: 49
*.adsl.sezampro.yu.



Profil

icon refresh dataseta i datagrida20.09.2005. u 18:42 - pre 209 meseci
Ovako... Imam jedan Datagrid. Datasource mu je postavljen na jedan Dataset. Redove iz tabele brisem preko SqlCommand koji poziva stored procedure. Kada se pozove stored procedure na SQL Serveru, taj red mi se fizicki izbrise, ali i dalje ostaje u Datasetu, tako da je vidljiv i u Datagridu. Kako da osvezim taj Dataset da mi prikazuje samo aktuelne redove iz tabele. Pokusavao sam na razne nacine, ali nista nije pomoglo. Znam za jedan nacin, ali nije bas neki :) To je da odmah obrisem taj record iz Dataseta sa Delete metodom :)

Svaka je pomoc dobrodosla.
 
Odgovor na temu

Gogy

Član broj: 14618
Poruke: 35
*.cmu.carnet.hr.



Profil

icon Re: refresh dataseta i datagrida20.09.2005. u 21:34 - pre 209 meseci
Probaj isprazniti DataSet (mozes koristiti DataSet.Clear),ponovno ga napuniti preko DataAdapter.Fill metode i na kraju ici sa DataSet.AcceptChanges().
 
Odgovor na temu

suca

Član broj: 46630
Poruke: 49
*.eth-wifi.verat.net.



Profil

icon Re: refresh dataseta i datagrida20.09.2005. u 23:17 - pre 209 meseci
Radi bas onako kao sto hocu!

Hvala :)
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: refresh dataseta i datagrida

[ Pregleda: 2189 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.