Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Frekvencija osvježavanja monitora

[es] :: C/C++ programiranje :: Frekvencija osvježavanja monitora

[ Pregleda: 3020 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

itf
Zagreb

Član broj: 59794
Poruke: 993
*.bar.novatv.hr.



+9 Profil

icon Frekvencija osvježavanja monitora16.09.2005. u 12:14 - pre 191 meseci
Da li se preko DEVMOD-a može mijenjati i frekvencija osvježavanja? Može li itko napisati kod? Hvala
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4883
*.nat-pool.po.sbb.co.yu.

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+631 Profil

icon Re: Frekvencija osvježavanja monitora16.09.2005. u 13:11 - pre 191 meseci
Jesi li vec probao ovo:
http://www.codeproject.com/win32/changerefresh.asp
 
Odgovor na temu

itf
Zagreb

Član broj: 59794
Poruke: 993
*.bar.novatv.hr.



+9 Profil

icon Re: Frekvencija osvježavanja monitora16.09.2005. u 13:18 - pre 191 meseci
Legenda si majstore!
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Frekvencija osvježavanja monitora

[ Pregleda: 3020 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.