Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

logout PHP...

[es] :: PHP :: logout PHP...

[ Pregleda: 5041 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nixxxi
Zoran Nikolic

Član broj: 5245
Poruke: 3
195.66.190.*



Profil

icon logout PHP...09.09.2002. u 12:33 - pre 219 meseci
sve je lepo i krasno, ubio sam sesiju i izlogovao sam se i onda ALT+Left Arrow in IE5:

THIS PAGE HAS EXPIRED

ok

onda F5 pa YES

i eto ceo posao pada u vodu jer IE repostuje user i pass nazad.

Ima li neko ideju kako da resim ovo? ja sam probao sa JavaScriptom close_window pri logout-u ali mi je to malo nezgrapno.
 
Odgovor na temu

darkoPOKLONCIC
zg

Član broj: 5186
Poruke: 121
*.hrt.hr



Profil

icon Re: logout PHP...09.09.2002. u 12:52 - pre 219 meseci
a da izbrišeš cookie u kojem se drži login? /ako si tako radio...
 
Odgovor na temu

dwarf
Beograd, Srbija

Član broj: 1328
Poruke: 336
*.yubc.net



Profil

icon Re: logout PHP...09.09.2002. u 17:13 - pre 219 meseci
Mislim da cove koristi sesije. Mozda da redirektujes coveka na neku levu stranu??
 
Odgovor na temu

luner
Donald Secret
ISP admin

Član broj: 80
Poruke: 171
*.jagodina.beotel.yu

Sajt: www.lun.co.yu


Profil

icon Re: logout PHP...09.09.2002. u 17:40 - pre 219 meseci
I ja sam se sreo sa ovim problemom. Nisam koristio kolacice vec sesije. Dakle, lepo imam @session_destroy(); ali IE nudi opciju da ponovo posalje promenljive.

Nisam bas uspeo problem da resim ali ga je ipak moguce resiti kombinacijom sesije/kolacice kao i uz pomoc necega slicnom kontrolnom bitu. Ipak, ni ovo nije 100% resenje posebno ne u mom slucaju gde ce istim stranicama da pod istim korisnickim imenom i lozinkom pristupa vise korisnika u isto vreme...

Da li nam je mozda promaklo nesto iz dokumentacije?
*************************************
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.rcub.bg.ac.yu

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: logout PHP...10.09.2002. u 03:36 - pre 219 meseci
mislim da problem nije ni u sesijama ni u kolacicima (kao sto neki rekose) vec u IE-u. ali mislim da imam resenje i za to. (nisam siguran. probajte...)

resenje je da se hederima kaze da se i stranica za logovanje ne kesira, tj da je istekla kada se korisnik proba vratiti na nju.

znaci, nemojte da vam stranica sa koje se logujete bude html, vec isto php, i da takodje salje hedere da se ne kesira i slicno...


ako ovo ne radi, mislim da ima i opcija da se iz javascript-a obrise history, pa nema potrebe da se zatvara browser...
 
Odgovor na temu

Nixxxi
Zoran Nikolic

Član broj: 5245
Poruke: 3
195.66.190.*



Profil

icon Re: logout PHP...13.09.2002. u 10:13 - pre 219 meseci
probao sam sve sto u vezi ovog problema noze na se nadje na netu i nije bilo rezultata sa IE, stim sto sam sve testirao u lokalu. onada sam probao sa besplatnim domenom "kickme.to" i kada se ide preko njega sve radi ok, znaci, posle logout-a ALT+Left arrow vas vraca na login i nema rupa!

cheers
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: logout PHP...

[ Pregleda: 5041 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.