Najjednostavniji nacin da na P900,910 vidis gte ti je nestala memorija je da podatke sa diskova pre svega C: (mozes snimiti i A: i Z: radi analize) snimis na Karticu pa da ih prebacis na Racunar. Tu se podaci daaaleko lakse analiziraju i mnogo se brze utvrdi koji su veci fajlovi na tim diskovima. To je lako uraditi sa sMan-om. Samo na Options otkaci Show hidden pre snimanja. Mozes podatke usput i ZIPovati sa sMan (FN,Modules,ZIP Manager) direktno na Karticu. Pri presnimavanju neki fajlovi se ne mogu presnimiti njih jednostavno preskoci. U svakom slucaju pre snimanja ugasi i upali telefon jer se tako usput pogase i programi koji su startovani. Veci deo tih programa mozes pogasiti i sa sMan-om (Fn,Task manager,End Task).
Proveri i c:\documents\Voice ... jer tu podatke snima Sound Recorder, i c:\Recycle,
Preporucujem ti i TaskMan jer u njemu mozes pored Programa videti i procese koji su strartovani i to i Sistemske i one koje je startovao neki Program. Takodje probaj i HandyExplorer jer je odlican i sa njim mozes videti neke fajlove koje sMan ne vidi.
Voleo bih ako neko nabavlja nov P910 da odmah po raspakivanju instalira sMan i snimi na Karticu C: disk. Treba mi radi lakseg snalazenja u fajlovima tj.sta je originalno a sta su tragovi instaliranih programa. Znam da mogu resetovati i moj telefon ali ...
Pozdrav,
Baluban S.