Hvala na pomoci. Trenutno nisam kuci (skola, dom...) pa nemam VB ovde, ali kad dodjem kuci probacu to. Ako sam dobro shvatio, ja mogu tako da odstampam report koji je vec napravljen, popunjen podacima, samo staticki... Ako je tako, onda mi nece pomoci. Ono sto meni treba, jeste da u onom delu (footer ili header - ne znam tacno kako se zove) koji ostaje na svakoj stranici kad vam kolicina podataka predje u sledecu mogu koristiti podatke iz baze.
Malo jasnije. Na najvecem delu papira (radni deo) mogu da stavljam TextBox-ove ciji je izvor polje iz baze, ali u delu PageFooter ne mogu da stavljam TextBox-ove kad pravim Report pomocu VB-ovog DataReport. Zato sam mislio da napravim sablon u MS Access-u i onda samo pozovem iz VB-a, prosledim mu ID zapisa i prikazem. Vec sam radio stampanje i radi super, ali nisam imao ranije potrebe da u tom delu (PageFooter) koji je iste za vise stranica stavljam nesto sem kontrole (objekta) Label, ali sad mi treba... Ako mozete da mi pomognete da to uradim u VB-u, onda i nema potrebe da se povezujem sa Access-om!!!
Nadam se da sam bio dovoljno prezican.
Hvala unapred svakom na pomoci.
....
Slobodan