Kao prvo programi za igraonicu su obicno Klijent-Server aplikacije. Znaci moras da imas dve aplikacije koje ce preko mreze da komuniciraju. Evo ostale primedbe:
1) TaskManager mozes da iskljuces preko Registra a ne svaki put rucno da ubijas taj proces.
2) Sta ako uradis sledece. Kliknes desni klik na ikonicu neke igrice i postavis neku precicu za njeno startovanje npr. (CTRL + ALT + A). Kada istekne vreme i pretisne se ova precica, igrica ce se startovati. E sada nisam probao posto kod mene nemam igrice ali pretpostavljam da igrice kao Word Crawt ili Motor GP nece da zatvara.
3) Sta ako otvorim RUN pa BROWSE pa ceprkam po fajlovima i obrisem neki. Ili jos gore rucno dodam vreme i sifru na fajl koji menjas. Posto vidim da je obicna TXT datoteka.
Sigurno postoje jos puno sitnijih problema ali za sada neka bude ovo. Videcu kada imam vise vremena da testiram.
Hocu samo da ti napomenem da za dobar program za Igraonicu treba bas mnogo da se razmislja unapred i mnogo vise restrikcija da se uvodi.
Ovo ti sve pricam jer sam sam napravio ovaj program. Zato i mogu puno da ti pomognem.
P.S.
Nego lepo ako hoces dobar rabat pa nudi moj program :))
www.zaljubise.net - najbolji sajt za upoznavanje