Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

problem u Vb.net

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: problem u Vb.net

[ Pregleda: 1520 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

opengl
Vojko Babic
NS

Član broj: 55280
Poruke: 20
*.59.eunet.yu.



Profil

icon problem u Vb.net16.08.2005. u 11:32 - pre 196 meseci
Kako se u vb.net moze doci do onoga sto se u vb6 zvalo hdc ali forme a ne nekog grafickog objekta.Ako moze neki kratak primer bio bih zahvalan
+-
 
Odgovor na temu

dusans
Stojanov Dušan
Pančevo

Član broj: 9551
Poruke: 1341
212.200.27.*



+310 Profil

icon Re: problem u Vb.net16.08.2005. u 12:04 - pre 196 meseci
Na pamet mi padaju dva načina, ali nisam proverio da li funkcionišu:

Prvi način:
Treba ti deklarisana API funkcija GetDC
Public Declare Function GetDc Lib "User32" Alias "GetDC" (ByVal HWND As System.IntPtr) As System.IntPtr
HDC dobijaš pozivom
GetDc(NekaForma.Handle)

Drugi način:
NekaForma.CreateGraphics().GetHdc()
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: problem u Vb.net

[ Pregleda: 1520 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.