Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa Apache-om!

[es] :: PHP :: Problem sa Apache-om!

[ Pregleda: 2620 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pedjamil
Predrag Milosevic
Beograd

Član broj: 21249
Poruke: 15
*.bg.wifi.vline.verat.net.



Profil

icon Problem sa Apache-om!15.07.2005. u 16:14 - pre 195 meseci
Imam problem sa apachom, uopste mi ne prosledjuje promenjive na neku sledecu stranicu. Jel ima neko neko konkretno uputstvo za instaliranje php-a, mysql-a i apache-a?
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.sbb.co.yu.



+256 Profil

icon Re: Problem sa Apache-om!15.07.2005. u 16:25 - pre 195 meseci
Pa da si bar procitao top teme, ne bi ni pitao...
http://www.elitesecurity.org/tema/96073-PHP-FAQ

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

cicika
Tijana Dojčinović
Software Developer, GroundLink
Zemun

Član broj: 24659
Poruke: 3104
*.28.EUnet.yu.



+4 Profil

icon Re: Problem sa Apache-om!15.07.2005. u 17:00 - pre 195 meseci
Nadji na netu Apache 2 The Bible, ima detaljno upustvo za podešavanje php-a, takodje pročitaj manual MySQL-a, jako je dobar.
Use The Force!
“Who said anything about slicing you up? I just wanted to carve a little Z on your forehead — nothing serious.”
 
Odgovor na temu

ivica75
Ivica Nedeljkovic
Freelancer - Web developer
Negotin

Član broj: 20807
Poruke: 75
62.108.124.*



Profil

icon Re: Problem sa Apache-om!15.07.2005. u 23:13 - pre 195 meseci
Moguce da je problem u tome da koristis neku stariju knjigu koja je podrazumevala
register_globals='On'(kod starijih verzija PHP), dok je kod novijih verzija(>ver.4.x) register_globals='Off', pa je moguce da je problem u tome.
Naime probaj da koristis glaobalne promenljive $_POST[ime_pr_iz_forme] umesto $ime_pr_iz_forme.
Pozdrav!
Ivica Nedeljkovic
 
Odgovor na temu

pedjamil
Predrag Milosevic
Beograd

Član broj: 21249
Poruke: 15
*.bg.wifi.vline.verat.net.



Profil

icon Re: Problem sa Apache-om!16.07.2005. u 09:46 - pre 195 meseci
Citat:
ivica75: Moguce da je problem u tome da koristis neku stariju knjigu koja je podrazumevala
register_globals='On'(kod starijih verzija PHP), dok je kod novijih verzija(>ver.4.x) register_globals='Off', pa je moguce da je problem u tome.
Naime probaj da koristis glaobalne promenljive $_POST[ime_pr_iz_forme] umesto $ime_pr_iz_forme.
Pozdrav!

to je to hvala ti
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Problem sa Apache-om!

[ Pregleda: 2620 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.