Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Početničko pitanje ili greška?

[es] :: PHP :: Početničko pitanje ili greška?

[ Pregleda: 2872 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

CONFIQ
♫♪♥♪♫

Član broj: 4218
Poruke: 1994
*.red.bezeqint.net

ICQ: 82327428


+10 Profil

icon Početničko pitanje ili greška?12.08.2002. u 11:40 - pre 220 meseci
imam malu skriptu tipa...

Code:
<?php echo $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]; 
     echo $_SERVER["GATEWAY_INTERFACE"];
     echo $_SERVER["SERVER_SOFTWARE"];
     echo "jeboga..."; 
?>


fora je u tome što ne dobijam ništa

komentari?
 
Odgovor na temu

Dejan Topalovic
Dejan Topalović
Senior Oracle DBA & Senior PL/SQL
Developer, Erste Sparinvest (Erste
Bank), Vienna, Austria
Vienna

Član broj: 635
Poruke: 1374
*.1.14.vie.surfer.at

Sajt: www.baze-podataka.net


+2 Profil

icon Re: Početničko pitanje ili greška?12.08.2002. u 13:44 - pre 220 meseci
Jesi li siguran da je verzija PHP-a veca od 4.1.0 ? Sa funkcijom phpinfo() provjeri o kojoj se verziji PHP-a radi, jer na prvi pogled bih rekao da je problem u verziji instaliranog PHP-a.
Blog - baze podataka
---------------------
Oracle OCP DBA (9i & 10g)
Oracle Database: SQL Certified Expert
Oracle OCP Developer
Certified MySQL DBA
 
Odgovor na temu

Zoran Rašković
Serbia

Član broj: 95
Poruke: 1360
*.internet-cafe.co.yu



+1 Profil

icon Re: Početničko pitanje ili greška?12.08.2002. u 13:49 - pre 220 meseci
Pojasni gde se nalazi ova skripta, jel kod tebe u localu ili online negde?
 
Odgovor na temu

Aleksandar Marković
Part Time Freelance Journalist

Član broj: 219
Poruke: 5221
*.verat.net

Sajt: www.akcenat.info


+8 Profil

icon Re: Početničko pitanje ili greška?12.08.2002. u 14:15 - pre 220 meseci
ajde sta uradi...Odnosno jesi li ti uopste pregledao source of
http://www.trance-muzik.com/php/ :-)))

BTW lepse bi izgledalo kao

Code:
 
<?php
  // HTTP protokoli
  echo "<PRE>";
  echo "<BR><B>Browser        :</B> $HTTP_USER_AGENT";
  echo "<BR><B>Gateway        :</B> $GATEWAY_INTERFACE";
  echo "<BR><B>Server version :</B> $SERVER_SOFTWARE";
  echo "<BR><B>Host           :</B> $HTTP_HOST";
  echo "<BR><B>Referer        :</B> $HTTP_REFERER";
  echo "<BR><B>Remote Host    :</B> $REMOTE_HOST";
  echo "<BR><B>Remote Address :</B> $REMOTE_ADDR";
  echo "<BR><B>Remote Port    :</B> $REMOTE_PORT";
  echo "</PRE>";
?>


 
Odgovor na temu

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.52.EUnet.yu



Profil

icon Re: Početničko pitanje ili greška?12.08.2002. u 15:41 - pre 220 meseci
Samo sto od PHP 4.2 register_globals je po defaultu OFF (do sada je bilo on), sto znaci ako je na serveru postavljen PHP sa default INI - to nece raditi. Cak ne radi ni $PHP_SELF.
Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

CONFIQ
♫♪♥♪♫

Član broj: 4218
Poruke: 1994
*.red.bezeqint.net

ICQ: 82327428


+10 Profil

icon Re: Početničko pitanje ili greška?12.08.2002. u 17:51 - pre 220 meseci
verzija je 3.01 i izgleda da je u tome bio problem....


malo pre sam uneo code od secret-a,i radi sve kako treba....

hvala svima

 
Odgovor na temu

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.43.EUnet.yu

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon Re: Početničko pitanje ili greška?12.08.2002. u 20:31 - pre 220 meseci
btw. svi koji imaju slican problem, tj. ne znaju koji PHP koriste i kako je podesen PRVO treba da stave mali skript na server...

Code:

<?php
   phpinfo();
?>


...onda ce i ovi voljni ljudi lakse pomoci.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Početničko pitanje ili greška?

[ Pregleda: 2872 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.