Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Detekcija DTMF-a

[es] :: C/C++ programiranje :: Detekcija DTMF-a

[ Pregleda: 2661 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

alexione
Aleksa Todorovic
Sremski Karlovci

Član broj: 46927
Poruke: 29
*.30.eunet.yu.



Profil

icon Detekcija DTMF-a03.07.2005. u 13:38 - pre 206 meseci
Pozdrav!

Nedavno sam poceo da pravim aplikaciju koja treba da prihvata pozive i detektuje DTMF-ove koje caller pritisne. Evo u cemu je problem: modem koji koristim podrzava detekciju DTMF-a, medjutim, kada uspostavim vezu, ne mogu da inicijalizujem detektovanje DTMF signala, sa greskom da operacija nije dostupna. Da li neko zna u cemu bi mogao da bude problem?
 
Odgovor na temu

rmilak

Član broj: 111023
Poruke: 1
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: Detekcija DTMF-a10.09.2006. u 20:00 - pre 192 meseci
Imam isti problem sa modemom kao i ti, koristim eksterni modem "Conexant 56K External Modem", kojega mogu prebaciti u voice mod sa AT command "MSComm1.Output = "AT+FCLASS=8" & vbCr", no kasnije ne mogu niti poslati niti primiti dtmf.
Kada sam koristio interni modem nisam imao ovih problema, naime nakon inicijalizacije modema i prebavicanja istog u voice mod normalno sam slao i primao dtmf sa AT command "MSComm1.Output = "AT+ VTS= 1" & vbCr". Ne znam u čemu je problem, možda da probaš sa ovim komandama pa nađeš rješenje, kao i drugi korisnici sajta.
Pozdrav !
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Detekcija DTMF-a

[ Pregleda: 2661 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.