Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prikaz neke stranice u okviru

[es] :: PHP :: Prikaz neke stranice u okviru

[ Pregleda: 4215 | Odgovora: 13 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Pitalica???

Član broj: 48717
Poruke: 58
*.neobee.net.



Profil

icon Prikaz neke stranice u okviru02.07.2005. u 12:01 - pre 187 meseci
Uradim jednu stranicu koja se naprimer zove "prikaz.php" i u njoj postoji jedan iframe okvir koji se npr zove "okvir1"

e sada ja zelim da kada pokrenem npr:www.mojdomen.com/prikaz.php?id=52 otvori se ta stranica prikaz.php a u tom okviru(okvir1) koji se nalazi na stranici otvori "52.html"

ili kada otkucam www.mojdomen.com/prikaz.php?id=389 otvori se ta stranica prikaz.php a u tom okviru(okvir1) koji se nalazi na stranici otvori "389.html"

znaci ako otkucam id=5 otvori 5.htmlu tom okviru ili id=243 otvori "243html" itd..


nadam se da ste me razumeli???
Dali je neko voljan da mi pomogne posto mi je ovo hitno


Pozdrav
 
Odgovor na temu

stefaneg
Stefan Rakonjac
Kragujevac

Član broj: 38922
Poruke: 130
*.pat-pool.kg.sbb.co.yu.

ICQ: 279404274
Sajt: www.prvatehskola.org


Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru02.07.2005. u 14:02 - pre 187 meseci
Sta ti je to problem?
<iframe src="<?= $HTTP_GET_VARS['id'] ?>.html" width="xx" height="yy" ...>Vas browser ne podrzava IFramove</iframe>

Ako sam dobro razumeo
 
Odgovor na temu

Pitalica???

Član broj: 48717
Poruke: 58
*.neobee.net.



Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru02.07.2005. u 19:07 - pre 187 meseci
izbacuje mi gresku kada tako uradim.
 
Odgovor na temu

stefaneg
Stefan Rakonjac
Kragujevac

Član broj: 38922
Poruke: 130
*.pat-pool.kg.sbb.co.yu.

ICQ: 279404274
Sajt: www.prvatehskola.org


Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru02.07.2005. u 19:10 - pre 187 meseci
Koju?

Mozda:

<iframe src="<?php print $HTTP_GET_VARS['id'] ?>.html" width="xx" height="yy" ...>Vas browser ne podrzava IFramove</iframe>?
 
Odgovor na temu

Pitalica???

Član broj: 48717
Poruke: 58
*.neobee.net.



Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru02.07.2005. u 20:30 - pre 187 meseci
Citat:
stefaneg: Koju?

Parse error: parse error, unexpected '<'
 
Odgovor na temu

Pitalica???

Član broj: 48717
Poruke: 58
*.neobee.net.



Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru02.07.2005. u 20:45 - pre 187 meseci
Evo primera sta ja zelim.

Posetite ovu stranicu

http://www.serbianchat.net/index1.php
http://www.serbianchat.net/index1.php?link=pravilnik.htm
http://www.serbianchat.net/index1.php?link=linking.htm

evo to treba da izgleda tako

Pozdrav svima

 
Odgovor na temu

stefaneg
Stefan Rakonjac
Kragujevac

Član broj: 38922
Poruke: 130
*.pat-pool.kg.sbb.co.yu.

ICQ: 279404274
Sajt: www.prvatehskola.org


Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru03.07.2005. u 11:52 - pre 187 meseci
Pa jesi li to sve ubacio u php kod?!? mislim ako si isao:
<?php
print ...
if ...
// pa onda

<iframe src="<?php print $HTTP_GET_VARS['id'] ?>.html" width="xx" height="yy" ...>Vas browser ne podrzava IFramove</iframe>

?>
normalno da ce da ti stampa
Citat:
parse error, unexpected '<'

zatvoti php kod pre <iframe...>



[Ovu poruku je menjao stefaneg dana 03.07.2005. u 12:52 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru03.07.2005. u 12:45 - pre 187 meseci
ili echo-uj i iframe tag...
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

Pitalica???

Član broj: 48717
Poruke: 58
*.neobee.net.



Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru03.07.2005. u 15:02 - pre 187 meseci
Citat:
stefaneg: Pa jesi li to sve ubacio u php kod?!? mislim ako si isao:
<?php
print ...
if ...
// pa onda

<iframe src="<?php print $HTTP_GET_VARS['id'] ?>.html" width="xx" height="yy" ...>Vas browser ne podrzava IFramove</iframe>

?>
normalno da ce da ti stampa

zatvoti php kod pre <iframe...>

:)

[Ovu poruku je menjao stefaneg dana 03.07.2005. u 12:52 GMT+1]


Nisam ne znam kako ajde molimte uradi mi taj jedan fajl prikaz.php i postuj ovde


Pozdrav

Hitno mi je
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru03.07.2005. u 18:57 - pre 187 meseci
evo ti:

Code:

<iframe src="<?php echo $_GET['id']; ?>.html" width="100" height="40">Vas browser ne podrzava Iframove</iframe>


to sacuvaj kao prikaz.php i kad mu prosledish prikaz.php?id=1
iframe ce da uchita 1.html

[Ovu poruku je menjao JaHvram dana 03.07.2005. u 19:58 GMT+1]
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

stefaneg
Stefan Rakonjac
Kragujevac

Član broj: 38922
Poruke: 130
*.pat-pool.kg.sbb.co.yu.

ICQ: 279404274
Sajt: www.prvatehskola.org


Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru03.07.2005. u 21:28 - pre 187 meseci
moze i tako hihi
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru04.07.2005. u 13:20 - pre 187 meseci
javi sta si uradio
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

Pitalica???

Član broj: 48717
Poruke: 58
*.neobee.net.



Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru05.07.2005. u 09:27 - pre 187 meseci
Citat:
JaHvram: ili echo-uj i iframe tag...

Mozes li mi molimte uraditi i kod za ovo???


Sve ono radi nego mi se nesviđa kada desnim klikom kliknem na onaj iframe pa na properties izbaci mi put do stranice ono www.mojdome.com/28.html a ne www.mojdomen.com/prikaz?id=28

Razumes li me valjda

Mozete li mi pomoci

 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4383
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+45 Profil

icon Re: Prikaz neke stranice u okviru06.07.2005. u 00:25 - pre 187 meseci
echowanje iframe taga:

Code:
<?php
$id = $_GET['id'];
echo "<iframe src=\"$id.html\" width=\"100\" height=\"40\">Vas browser ne podrzava Iframove</iframe>";
?>


a ako vec hoces da ti pise (prikaz.php?id=X gde je X broj) onda u iframe uchitash ovako:

Code:
<?php
$id = $_GET['id'];
echo "<iframe src=\"prikaz.php?id=$id\" width=\"100\" height=\"40\">Vas browser ne podrzava Iframove</iframe>";
?>


ovo sacuvas kao nesto_drugo.php

a napravis prikaz.php pa u njemu ubacish ovako

Code:
<?php
$id = $_GET['id'];
include $id . ".html";
?>


trebalo bi tako da radi......
pozoves nesto_drugo.php?id=1 i u iframe ce se ucitati 1.html (tacnije prikaz.php?id=1 koji ce unutar sebe include-ovati 1.html) ....

[Ovu poruku je menjao JaHvram dana 06.07.2005. u 01:28 GMT+1]
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Prikaz neke stranice u okviru

[ Pregleda: 4215 | Odgovora: 13 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.