Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

data aware grid za MS VC6 ili kako da u MS DataGrid ubacim sliku

[es] :: C/C++ programiranje :: data aware grid za MS VC6 ili kako da u MS DataGrid ubacim sliku

[ Pregleda: 2147 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Riste Pejov
Team Leader/Senior Software Developer @
Ein-Sof ltd Skopje
Skopje, Macedonia

Član broj: 128
Poruke: 571
62.162.219.*

Jabber: richie@bagra.net.mk
ICQ: 154236769
Sajt: riste.softver.org.mk


Profil

icon data aware grid za MS VC6 ili kako da u MS DataGrid ubacim sliku30.06.2005. u 08:02 - pre 183 meseci
Kako sto ste vec videli, trebam iskustva i preporuke o data aware DB grid-a za MSVC6. Jedino sto meni nedostaje u standardnom gridu je opcija za prikaz slike u keliju.

Isto ako neko ima ideju kako da u MS DataGrid ubacim slike onda nek se javi. Nije mi problem da uzmem DC i da iscrtam slike po DataGridu ali nema nacina da se na svakom iscrtavanju grida izvrsi funkcija koje ce iscrtavati bitmap u keliju.
People who think they know everything tend to irritate those of us who do.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: data aware grid za MS VC6 ili kako da u MS DataGrid ubacim sliku

[ Pregleda: 2147 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.