dejanbor Dejan Petkovic Bor
Član broj: 60640 Poruke: 38 *.dialup.neobee.net.
|
Ne znam zasta ti treba konkretno program, ...
Mozda ovo moze da pomogne...
AceMoney Lite 3.5.5
Besplatna alatka za upravljanje ličnim finansijama. Sadrži sve funkcije koje postoje i u potpunoj verziji, osim upravljanja većim brojem naloga. AceMoney Lite pomaže korisnicima da s lakoćom upravljaju finansijama, ali će dobro poslužiti i kao knjigovodstveni softver u manjim kancelarijama. Uz ovu aplikaciju, možete da pratite navike u trošenju, pravite izveštaje i kružne dijagrame, izračunavate mesečnu potrošnju po kategorijama, planirate bužet, definišete ograničenja za izdatke i sračunate razlike između stvarnih i predviđenih vrednosti. Ace Money Lite omogućuje praćenje kretanja akcija na berzi i planiranje ulaganja: ne morate ručno da unosite promene na berzi jer će ih program sam preuzeti s Mreže. Softver podržava preko 150 valuta i automatski preuzima kursne liste sa Interneta, a preuzima i uvozi i informacije iz mrežnih banaka, u formatima QIF i OFX. Ako imate malu kancelariju, možete izveštaje da izvozite kao HTML datoteke, tekstualne ili pak datoteke s podacima razdvojenim zarezima. AceMoney preuzima brigu o računima i upozorava vas kada se približi rok za njihovo plaćanje. Svaku datoteku možete da zaštitite lozinkom, da zakazujete pravljenje rezervnih kopija, izračunavate rate kredita i procenjujete vrednosti hipoteka ako planirate da kupujete nekretnine. AceMoney automatizuje i popunjavanje narudžbenica na lokacijama PayPal, RegNow, RegSoft, SWReg i Plimus
Ovaj program sam nasao u Micro-u septembarski broj, a ako ne mozes da nadjes cd
probaj da ga nadjes na netu...
|