Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ima li sanse za C#.NET and Macromedia Flash na istom mestu?

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Ima li sanse za C#.NET and Macromedia Flash na istom mestu?

[ Pregleda: 5102 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Jox

Član broj: 4699
Poruke: 23
*.zre.sezampro.yu



Profil

icon Ima li sanse za C#.NET and Macromedia Flash na istom mestu?01.08.2002. u 23:01 - pre 212 meseci
Mogu li na formu nekako da natrpam neku flash animaciju? i koja je anternativa, ako ne moze???? treba li mi neki "plug-in"??!??!?!?!?!
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
199.171.112.*



+6 Profil

icon Re: Ima li sanse za C#.NET and Macromedia Flash na istom mestu?02.08.2002. u 00:06 - pre 212 meseci
Treba da može. Idi na AddReference, pa udari COM tab i tamo treba da nađeš Macromedia komponentu (ako je imaš instaliranu na mašini).

Pogledaj

http://www.macromedia.com/desdev/
 
Odgovor na temu

bOkIcA
Bojan Abramovic
Novi Sad

Član broj: 1808
Poruke: 520
*.prozone.co.yu.

Sajt: www.bokica.com


Profil

icon Re: Ima li sanse za C#.NET and Macromedia Flash na istom mestu?02.08.2002. u 00:26 - pre 212 meseci

Moze sigurno.
Ja sam imao problema sa kontrolom koja je dosla uz MX dok je starija verzija (mislim 5) radila bez problema.

Kontrolu registruje sam flash prilikom instalacije, dalje radis kako ti je Tata rekao.
 
Odgovor na temu

Jox

Član broj: 4699
Poruke: 23
*.zre.sezampro.yu



Profil

icon Re: Ima li sanse za C#.NET and Macromedia Flash na istom mestu?03.08.2002. u 10:49 - pre 212 meseci
Jel moze malecna skola ActiveX-a (tj. koriscenje kontrola), sta je orx state (ili tako nesto), posebno koriscenje ove kontrole...
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Ima li sanse za C#.NET and Macromedia Flash na istom mestu?

[ Pregleda: 5102 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.