Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Zna li neko zasto ovaj moj kod ne radi kako treba.

[es] :: Skript jezici :: Zna li neko zasto ovaj moj kod ne radi kako treba.

[ Pregleda: 3233 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mijat8
Novi Sad

Član broj: 58827
Poruke: 10
*.ftn.ns.ac.yu.



Profil

icon Zna li neko zasto ovaj moj kod ne radi kako treba.12.06.2005. u 15:51 - pre 184 meseci
Zna li neko zasto ovaj moj kod ne radi kako treba.

Hvala!


<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
var Danas=new Date();
var oDan=Danas.getDay();
var oDatum=Danas.getDate();
var oMesec=Danas.getMonth()+1;
var oGodina=Danas.getFullYear();

function TekstDan (brDan) {
var Dan=new Array();
Dan[0]="Nedelja";
Dan[1]="Ponedeljak";
Dan[2]="Utorak";
Dan[3]="Sreda";
Dan[4]="Cetvrtak";
Dan[5]="Petak";
Dan[6]="Subota";
return Dan[brDan];
}
var NazivDana=TekstDan(oDan);

function TekstMesec (brMeseca) {
var Mesec=new Array();
Mesec[1]="Januar";
Mesec[2]="Februar";
Mesec[3]="Mart";
Mesec[4]="April";
Mesec[5]="Maj";
Mesec[6]="Jun";
Mesec[7]="Jul";
Mesec[8]="Avgust";
Mesec[9]="Septembar";
Mesec[10]="Oktobar";
Mesec[11]="Novembar";
Mesec[12]="Decembar";
return Mesec[brMeseca];
}

var NazivMeseca=TekstMesec(oMesec);
var d = new Date();
var h = d.getHours();
document.write("<TABLE BORDER=3 BGCOLOR=WHITE
WIDTH=75 HEIGHT=85 align=left>"+"<TD>"+"<p align=center>"+"<font size=-2 >"+NazivDana+"<br>"+"
<font color=orangered size=+3 >"+oDatum+"</font>"+"<br>"+NazivMeseca+"<br>"+"</b>"+
"</font>"+"</p>"+"</TD>"+"</TR>"+"</TABLE>");
if (h < 2) document.write
("<P ALIGN=center>"+"<b>"+ "Dobro vece, Prosla je ponoc!" +"</b>"+"</P>");
else if (h < 3) document.write("<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Dobro jutro! Ili ste poranili ili lezete kasno."+"</b>"+"</P>");
else if (h < 7) document.write("<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Dobro jutro! Srecan rad!"+"</b>"+"</P>");
else if (h < 12) document.write("<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Dobro jutro!"+"</b>"+"</P>");
else if (h < 17) document.write("<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Dobar dan!"+"</b>"+"</P>");
else if (h < 23) document.write("<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Dobro vece!"+"</b>"+"</P>");
else document.write("<P ALIGN=center>"+"<b>"+"Dobro vece!"+"</b>"+"</P>");
//-->
</SCRIPT>

 
Odgovor na temu

mijat8
Novi Sad

Član broj: 58827
Poruke: 10
*.ftn.ns.ac.yu.



Profil

icon Re: Zna li neko zasto ovaj moj kod ne radi kako treba.13.06.2005. u 01:02 - pre 184 meseci
Kod radi kako treba samo treba paziti prilikom ispisa!
 
Odgovor na temu

[es] :: Skript jezici :: Zna li neko zasto ovaj moj kod ne radi kako treba.

[ Pregleda: 3233 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.