Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

TWebBrowser - page source

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: TWebBrowser - page source

[ Pregleda: 1698 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Član broj: 32202
Poruke: 4389
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon TWebBrowser - page source07.05.2005. u 14:15 - pre 210 meseci
Ljudi, kako da pokupim source stranice otvorene u TWebBrowser-u?
Do sad sam uzimao tako sto sam koristio NMHTTP ali sad je malo komplikovanije, u pitanju je POST zahtev, a i... u svakom slucaju moram bash source te strane u TWebBrowser komponenti da uzmem.

Ja sam pokusavao nesto, medjutim meni je to bas komplikovano bilo (osecam da sam ja zakomplikovao)...

Hvala unapred


Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

morlic
Milos Orlic
Beograd

Član broj: 6081
Poruke: 735
*.107.eunet.yu.



+1 Profil

icon Re: TWebBrowser - page source07.05.2005. u 16:24 - pre 210 meseci
Probaj ovo:

Code:

var  
  Document : IHTMLDocument2;
  s: string;
  i: integer; 
begin
   // Varijanta jedan za frame-ove
   for i := 0 to (WebBrowser1.OleObject.Document.frames.Length - 1) do
     s:= s + slineBreak + WebBrowser1.OleObject.Document.frames.item(i).document.Body.outerHTML;

  // Varijanta dva
   Document := WebBrowser1.Document as IHtmlDocument2;
   s:= Document.body.outerHTML;

 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Član broj: 32202
Poruke: 4389
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: TWebBrowser - page source07.05.2005. u 16:28 - pre 210 meseci
undefined: IHTMLDocument2
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

morlic
Milos Orlic
Beograd

Član broj: 6081
Poruke: 735
*.107.eunet.yu.



+1 Profil

icon Re: TWebBrowser - page source07.05.2005. u 16:34 - pre 210 meseci
Moras da importujes i C:\WINDOWS\System32\mshtml.tlb (Microsoft HTML Object Library)

Zaboravih :)

Inace rezultujuci pas fajl ima oko 400K linija! Moze da se desi da malo duze kompajlira :)
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Član broj: 32202
Poruke: 4389
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: TWebBrowser - page source07.05.2005. u 16:53 - pre 210 meseci
radi - hwala ti najlepshe na brzom odgovoru!

btw. brzo mi je kompajliralo...
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

morlic
Milos Orlic
Beograd

Član broj: 6081
Poruke: 735
*.247.eunet.yu.



+1 Profil

icon Re: TWebBrowser - page source07.05.2005. u 19:49 - pre 210 meseci
Pa zavisi sta je brzo. Koristim ga u projektu pod D9 i za ceo projekat build traje skoro 2min (Athlon64/XP3800/1GB/RAID), mada ima tu jos dosta stvari sem ta dva microsoft tlb-a koja su vezana za upotrebu twebbrowser komponente.
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Član broj: 32202
Poruke: 4389
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: TWebBrowser - page source07.05.2005. u 21:01 - pre 210 meseci
pa ja imam Sempron 2600+ // 256mb ddr [Delphi6] shto ce reci nista extra i veoma brzo mi je kompajliralo... ali ja nemam nista zahtewno u aplikaciji... no dobro... bitno je da radi
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: TWebBrowser - page source

[ Pregleda: 1698 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.