Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pokretanje exe fajla preko php-a

[es] :: PHP :: pokretanje exe fajla preko php-a

[ Pregleda: 2717 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

_vs_

Član broj: 43397
Poruke: 83
80.93.237.*



Profil

icon pokretanje exe fajla preko php-a05.05.2005. u 16:57 - pre 207 meseci
kako da , na win masini recimo, pokrenem neki exe iz php-a.

recimo imam program koji se zove zbir.exe i treba da mu prosledi broj a i broj b pa da dobijem od njega rezultat.

rezultat cu pisati u neki tekstualni fajl koji cu posle pokusati da procitam ali kako da
pokrenem ovaj *.exe i da mu prosledim parametre ?

poslic sam prvo osmislio da radim na linux masini ali za pocetak cu se lakse snaci na win-u !
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Software architect
Tap medical
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4388
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: pokretanje exe fajla preko php-a05.05.2005. u 18:50 - pre 207 meseci
mislim da je u pitanju system(); f-ja
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

zaraza

Član broj: 19938
Poruke: 1139
*.ptt.yu.



+4 Profil

icon Re: pokretanje exe fajla preko php-a05.05.2005. u 18:54 - pre 207 meseci
exec(), shell_exec(), system () :)
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: pokretanje exe fajla preko php-a

[ Pregleda: 2717 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.