Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ubacivanje ActiveX-a na sajt

[es] :: Web razvoj :: ubacivanje ActiveX-a na sajt

[ Pregleda: 2759 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

MACTEPx

Član broj: 47593
Poruke: 341
*.dialup.neobee.net.



+5 Profil

icon ubacivanje ActiveX-a na sajt03.05.2005. u 18:10 - pre 211 meseci
kako ubaciti activex koji sam sam napravio tako da on radi na svim kompjuterima i samo na mom sajtu?
#include <iostream.h>
void main()
{
cout << "Pozdrav...";
}
 
Odgovor na temu

boccio
Boris Krstović
Spoonlabs.com
nbgd

Član broj: 7594
Poruke: 2458
*.ptt.yu.

Sajt: bocc.io


+771 Profil

icon Re: ubacivanje ActiveX-a na sajt03.05.2005. u 19:11 - pre 211 meseci
Pogledaj specifikacije za <OBJECT> i <EMBED> tagove.
Jeff, one day you’ll understand that it’s harder to be kind than clever.
 
Odgovor na temu

MACTEPx

Član broj: 47593
Poruke: 341
*.com
Via: [es] mailing liste



+5 Profil

icon Re: ubacivanje ActiveX-a na sajt04.05.2005. u 17:24 - pre 211 meseci
a gde to mogu da pogledam?
#include <iostream.h>
void main()
{
cout << "Pozdrav...";
}
 
Odgovor na temu

krdr
Dragan Krstic

Član broj: 42434
Poruke: 201
221.217.234.*

Sajt: krdr.ebloggy.com


Profil

icon Re: ubacivanje ActiveX-a na sajt05.05.2005. u 03:41 - pre 211 meseci
Imam jedan dobar savet za tebe - ne radi to! Kod vecine ljudi ActiveX je iskljucen, zbog sigurnosti. A i radi samo u IE, na Win.

Resi to drugacije.

Inace, DW ti ubacuje ActiveX
krdr
Mozda i proradi
 
Odgovor na temu

[es] :: Web razvoj :: ubacivanje ActiveX-a na sajt

[ Pregleda: 2759 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.