Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

TLB fajl format

[es] :: C/C++ programiranje :: TLB fajl format

[ Pregleda: 3490 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

tosa
上海, 中国

Član broj: 1811
Poruke: 1339
*.163.EUnet.yu

ICQ: 14293955
Sajt: https://github.com/milost..


+46 Profil

icon TLB fajl format01.07.2002. u 13:06 - pre 238 meseci
pozdrav ..
Nadam se da je ovo pravo mesto za ovu temu ...

Pravim neki projekat, pa me zanima da li neko zna gde mogu da
pronadjem specifikaciju TLB (COM Type library) fajl formata ?
Predpostavljam da je spec (ako postoji) nezvanican, posto MS to krije
kao zmija noge :) ...
Ono sto ja hocu je da iz TLB fajla izvucem kompletno informacije o
strukturama, enum-ima, interfejsima i sl .. (sa imenima itd)
Bilo kakav info je dobro dosao (strasno me mrzi da radim parser za IDL) ...

unapred hvala

tosa
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
199.171.112.*



+6 Profil

icon Re: TLB fajl format01.07.2002. u 18:04 - pre 238 meseci
Postoji OLEView za te stvari

http://www.microsoft.com/com/resources/oleview.asp

Ili hoćeš sam da napraviš sličan alat?
 
Odgovor na temu

tosa
上海, 中国

Član broj: 1811
Poruke: 1339
*.135.EUnet.yu

ICQ: 14293955
Sajt: https://github.com/milost..


+46 Profil

icon Re: TLB fajl format02.07.2002. u 14:44 - pre 238 meseci
Citat:
Dragi Tata:
Postoji OLEView za te stvari

http://www.microsoft.com/com/resources/oleview.asp

Ili hoćeš sam da napraviš sličan alat?


Snasao sam se sa formatom ... hvala u svakom slucaju
Pravim zanimljiviji alat, kad bude gotov - javicu ovde

tosa
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: TLB fajl format

[ Pregleda: 3490 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.