plruzza Afrika
Član broj: 1295 Poruke: 15 *.mweb.co.zw
|
Dakle ljudi lepo ste me zajebali, verovatno ne samo mene, ja ovaj server koristim duze vremena za slanje poruka iz Zimbabwea za Jugu. Pored preskupih telefonskih impulsa to mi je koliko toliko dobra zamena da se cujem sa rodbinom, koji eto nazalost nemaju kompjutere, ali imaju mobilne telefone. Kada sam ga pronasao radio je besprekorno, moglo se slati 25 poruka dnevno, vise nego dovoljno. Iznenada su smanjili na 50 nedeljno, video sam da se nesto desava, ali i to mi je bilo sasvim dovoljno. U poslednje vreme primetio sam da ide sa teskocama, ali islo je. Sada vidim da su smanjili na 15 poruka nedeljno, e to mi vise nije dovoljno. Razmisljao sam o cemu se radi, ali kada sam procitao ove vase diskusije sve mi je jasno. Ocekujem u narednih par dana potpuno gasenje besplatnih SMS-a na ovom serveru jer to sto vi radite u radno vreme i van radnog vremena nema smisla. Cini mi se da je to samo slanje SMS-a radi slanja, tj. radi zajebancije, a ne radi neke koristi i stvarne potrebe.Izvinjavam se izuzetcima koji su u mojoj ili nekoj slicnoj poziciji. Nije prvi put da ste zajebali neki server prekomernim slanjem poruka, u istom ovom forumu imao sam priliku da procitam kako se jedan pametnjakovic hvali kako je preko jednog od servera,koji je uskoro ukinuo servis slanja besplatnih SMS-a, slao 150 poruka dnevno.
Jos ja budala kada sam pronasao ovaj server mislio da svima ovde na ovom forumu dam podatke da mogu da ga koriste posto sam vidio da ga niko nije objavio. Sva sreca da nisam, bio bi zajeban davno pre. Ako, ako, ima jos servera koji na svu srecu rade za sada i vidim da neznate za njih, pa ovog puta necu ni da pomislim na takvu budalastinu da svima kazem za te servere, duze cu da ih koristim, radi moje potrebe, a ne ubijanja dosade tokom neradnickog radnog vremena.
Svima, pravim korisnicima SMS servera, mnogo pozdrava iz dalekog Hararea, a ostali neka se malo preispitaju i razmisle dali je bas svaki SMS koji su poslali bio i stvarno neophodan.
|