Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla

[es] :: Web dizajn i CSS :: CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla

[ Pregleda: 2954 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

igorsa

Član broj: 2522
Poruke: 2290
*.ptt.yu.



Profil

icon CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla14.04.2005. u 10:56 - pre 193 meseci
Kako da u frameu izbacim horizontalni scroll iako bi on inače trebao da postoji?
 
Odgovor na temu

[email protected]
http://localhost

Član broj: 2597
Poruke: 1603

Sajt: localhost


+23 Profil

icon Re: CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla14.04.2005. u 12:09 - pre 193 meseci
po koji put ovo pišem:
Code:

overflow-x: hidden; /* za IE */
overflow: -moz-scrollbars-vertical; /* za NS */

Banned - Not available
 
Odgovor na temu

igorsa

Član broj: 2522
Poruke: 2290
*.ptt.yu.



Profil

icon Re: CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla15.04.2005. u 09:36 - pre 193 meseci
Ovo mi ne radi kada ga na mojoj stranici postavim. A u frejm ne mogu jer ga vučem sa drugog sajta. Inace radi kada u header indexa stavim

Code:
<STYLE>
BODY { overflow-x: hidden; overflow-y: auto;
overflow: -moz-scrollbars-vertical;}
</STYLE>
 
Odgovor na temu

Nikola Denić
Nikola Denić
Nis/Bgd

Član broj: 6571
Poruke: 1231
*.adsl.sezampro.yu.

ICQ: 42376797
Sajt: www.nixa.co.yu


Profil

icon Re: CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla15.04.2005. u 15:05 - pre 193 meseci
stavi #skrol ,pa ubaci taj kod ,a onda na id iframe-a ubaci id="skrol" ,trebalo bi da radi
ITSolutions - najeftiniji DialUp internet [ dialup flat za samo 275 dinara ]
 
Odgovor na temu

5h0ck
Beograd

Član broj: 14896
Poruke: 322
195.252.89.*



+1 Profil

icon Re: CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla30.07.2006. u 12:30 - pre 177 meseci
Meni nece NISTA DA RADI!!!
Stavljao sam svuda!
Imam dakle 4 html-a: index (sa frejmovima), top frame, main frame, bottom frame. U main frame mi se pojavljuje donji scroll bar, koji nikako ne mogu da skinem!!! imam tri css stila, za top, main i bottom frame. Gde god da stavim ovaj kod ne vredi.
Pomozite da mi živci ostanu čitavi!
 
Odgovor na temu

5h0ck
Beograd

Član broj: 14896
Poruke: 322
195.252.89.*



+1 Profil

icon Re: CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla30.07.2006. u 21:56 - pre 177 meseci
Rešio sam problem...

nije body, nego html u css-u. To me zajebavalo sve vreme...
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: CSS - Ukidanje horizontalnog scrolla

[ Pregleda: 2954 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.