Citat:
B o j a n:
To samo potvrđuje razloge raznoraznih slacker-a, ,,bsd svinja'' i ostalih odmetnika od rh, mdjk, i šta ti ja znam dial and smile distribucija ...
beh ...
Look ma, a binary RPM!
Pa sta znam po meni RPM je stvarno lose resenje, kada krenu zavisnosti da luduju pa pocnu da se javljaju konfilikti, smuci mi se zivot, pogotovo ako treba nesto da instaliram koristeci rmp, ajde nekako jos uz urpmi koji ide uz mandrake josh kako tako stvari budu i lakse za sredjivbanje.
Mada ako mene pitate RPM bi trebalo zabraniti, jer mi se desavalo da imam noviju verziju neke biblioteke a program trazi stariju, pa nece nikako da se instalira program cak nije htelo ni sa force da prodje :((, i jednostavno iako kod kuce imam Mandrake, svaki dodatni software koji hocu da instaliram lepo *.tar.gz i udri po make-u.
A druga stvar molio bih sve korisnike da ne koriste vredjanja i pljuvanja po ovom forumu samo zato sto neko ne koristi tvoj omiljeni distro ili mozda koristi Windows ili neki BSD. Jer ce takve poruke biti brisane u brzom maniru i bez mnogo milosti.
Hvala