Ni prije mi se nije svidjalo a sad pogotovo. Ovo ili se meni ne prikazuje kako treba :o) ili je samo nabacano bez reda. Ne znam cim i kako si isijecao ove slicice ali znam da si lose obavio posao sto i sam mozes da vidis. Onog djeda mraza si mogao daleko bolje da rijesis, jer ipak bijela fleka na ovoj podlozi :o) ne ide. Nedostaju ti đšžćč a ja u hederu vidim vulova^a. Ono u sredini ti se mijenja u Iframeu i jedan od prikaza je 'ujeden'. Za koju rezoluciju si ti ovo radio jer mi se na 800*600 sve nabije na kamaru a na 1600*1200 razleti bez ikakvog reda. Ima tu jos svasta. Ono sto je ok je recimo boja podloge i fontovi ali mi ova plava boja ne lezi nikako.
Jedno mi nije jasno zasto forsiras to '15-ogodisnjaka' i sta zelis time da postignes? Ako mislis da si mlad za web dizajn nemoj da radis i cekaj da porastes a ako mislis da su tvoje godine ok za to sto radis nemoj to da stavljas u prvi plan. 15 god. je danas sasvim ok i moze to bolje. Samo nastavi.
Hvala na preporuci sajt je radjeb u rezoluciji 1024*768.Deda mraza cu lako resiti,Srpska slova nemam uskoro cu nabaviti,i ne znam na koju plavu boju mislis
Prvo, klincu svaka cast, jer u njemu vidim sebe pre nekoliko godina. Samo napred!
Drugo, "Exlusive" je sramota, jedino ako imas 13 godina onda i za tebe pohvale.
Pozdrav
Šta dobiješ kad spojiš dve plavuše uvo na uvo?
Vazdušni tunel.